Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mikor jöttök már rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mikor jöttök már rá, hogy a média befolyásol benneteket, és nem csak álompasik léteznek?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg, hogy a csajok nagy része teljesen a sok szenny műsor, meg zenészek, színészek példáját követi, vagyis aki nem olyan mint egy kigyúrt mondjuk R&B vagy POP sztár, az már nem is férfi!

Teljesen ezekhez az emberekhez állítják a normát, mert a média teletömi az agyukat!!!

2014. febr. 19. 14:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem mondhatja meg senki, hogy nekem ki tetsszen, se te, se a jédi. Nekem a saját álompasim kell, nem a tömegé, ha egyezik a kettő,az véletlen, és kész. Volt már olyan pasim, aki nem épp modell, vagy filmcsillag, hanem kb. átlagos, mégis szerettem. És a pasik, meg az ideáljaik.. hagyjuk inkább.
2014. febr. 19. 14:21
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
* az a jédi média akart lenni :D
2014. febr. 19. 14:23
 13/20 anonim ***** válasza:
# 12 ezen jót nevettem. Te Jedi. :D
2014. febr. 19. 14:34
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Örülök, hogy megnevettettelek :') én magam sem győzök röhögni rajta. Mától a médiát jédinek fogom nevezni :)
2014. febr. 19. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:

Jajistenem.

A nőknek a média folyamatosan azt nyomatja, hogy nem elég jók a világnak. Legyenek vékonyak, de ne túl vékonyak, sminkeljék magukat, de ne annyira, hogy az átlagos, hozzá nem értő férfi észrevegye, legyenek háziasak, de sikeresek a munkájukban, de ne túl sikeresek, mert azt a férfiak nem bírják, hogy így nézzenek, ki úgy nézzenek ki, ezt ne csinálják, azt ne csinálják, mert az a férfiaknak nem jön be, ez az új trend, DE a pasik ezt a trendet pont utálják, és te meg azon nyavalyogsz, hogy a média úgy befolyásolja a nőket, hogy te mint pasi kevésbé vagy vonzó nekünk. Hagyjálmár, van nekem más bajom is, mint azon aggódni, hogy a férfiakkal szemben a férfiközpontú, férfiak által irányított társadalom és média milyen elvárásokat állít fel.

2014. febr. 19. 15:21
 16/20 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó, az téged jellemez, ha mindig elvárásoknak akarsz megfelelni. Ki mondta, hogy tökéletesek kell lenni? Általában nem a férfiközpontúság meg a média miatt akarnak a lányok megfelelni, hanem hogy ők kapják a legjobb pasit, szóval önös érdekek vezérlik, ők legyenek a legjobbak, és őket válasszák.

A kérdésre válaszolva ezek lányok azok, akik a saját megfelelési kényszerüket kivetítik a másikra azzal, hogy ha már én ennyit szenvedtem, akkor ő is legyen tökéletes. Sok kivétel van persze.

2014. febr. 19. 16:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Az meg téged, hogy nem tudsz szöveget jellemezni. Az égvilágon egy szóval nem mondtam, hogy bárkinek, főleg a férfiaknak meg akarnék felelni. Annyit mondtam, hogy azok után, hogy nőként mindenféle elvárásnak ki vagyok téve a férfiközpontúság miatt, rohadtul leszarom, ha a férfiak a saját rendszerük áldozataivá válnak.
2014. febr. 19. 17:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Van benne igazság. De nem az "átlag" férfiak irányítják a médiát hanem az "elit". Sajnos valóban ez egy férfiközpontú társadalom. De mi átlag férfiak, ugyan úgy áldozatok vagyunk mint ti átlag nők. Tehát helyesbítem a kérdést: "Emberek, mikor jöttök már rá, hogy a média befolyásol benneteket, és nem csak álomcsajok/álompasik léteznek"? Remélem ez így most már korrekt. Elég a gyűlölködésből! Nem egymással kéne veszekednünk, hanem az elitnek kéne közösen összefogva nemet mondani! Nemet mondani közösen a mértéktelen fogyasztásra! Szeretni kéne egymást! Valóban borzalmas az amit tesz a mai világ és a média a nőkkel. A reklámokat valóban férfiak készítették ezt jól látod. Kimért precíz pszichológiai támadásokat intéznek a női nem ellen. Ez gusztustalan és sajnálom a mai nőket. Nem lehet valami kellemes egy állandó megfelelési kényszerrel élni. A nőktől valóban elvárják hogy mindig nézzenek ki tökéletesen. Ebből kaptunk most mi is egy kis ízelítőt. Valóban ironikus. De ez így nem természetes mert hamarosan borul a rendszer. Felborult az egyensúly. Spiritualitásban hívőknek: "Több női energiára lenne szüksége a földnek,most a férfi energia dominál." Akkor hogyha a nők nem képesek a családalapításra vagy arra hogy anyák és feleségek legyenek. És ha nőktől elveszik a tűrés és az alázat képességét akkor képtelenek arra hogy anyák legyenek. Egy nőnek egy szerető családban a helye és nem a Miami Beach-en. A hamis média által keltett szabadság érzete teszi silánnyá és börtönné az emberek életét. Hamis szabadságot táplál a nőkbe a média. A kötöttségeket rossznak tüntetik fel a médiában. A nők tartják fent a világot. Ők a családok tartógerendái. Ha tönkreteszik a nőket azzal tönkreteszik a leendő családokat, vagy nem jön létre annyi család mint azelőtt. Én tisztelem a nőket számomra nagyon szép és egy érték a női lélek, egy becses kincs amit tönkre akarnak tenni teljesen. Ezért is vagyok felháborodva. Nagyon fáj mert szeretem a nőket! Köze nincs a mai nőnek az igazi nőhöz,de a férfinak sem az igazi férfihez. Ezzel akarják elpusztítani a világot. Tönkre akarják tenni a leendő anyákat. Ezzel porba taszítva az egész emberiséget. Nem hiszek semmi illuminátus,reptilliános ufós összeesküvés elméletben. Gondoltam ezt közlöm mielőtt jönne az előítélet. Egyszerűen csak tapasztalom hogy mit művel a média az eladás és a nyereség érdekében. Ez egy kapitalista üzleti világ és a pszichológiát is felhasználják a nyereség érdekében. A pszichés mellékhatásokkal nem törődve. Ez egyszerűen egy pszichés környezetszennyezés! Nem más! Aminek áldozatai a nők és a férfiak egyaránt! 18f.
2014. máj. 12. 05:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Ja és hogy mi a megoldásom? Húzd ki a konnektort. Több könyvet olvass. Nézz filmeket. Szocializálódj. Beszélgess emberekkel tévézés és gépezés helyett. Küzd le az előítéleteidet. Szeresd az embereket. Járj közösségi helyekre,túracsoportokba,koncertekre,rendezvényekre,kirándulni,költözz vidékre. Sportolj valamit. Legyen hobbid. Legyél valamiben sikeres. Legyen érdeklődési köröd. Esetleg barátkozz meg a vallásokkal(hidd el szükséged lenne rá a mai világban).

Mindegy hogy milyen vallás zsidó,buddhizmus,iszlám,kereszténység stb. Csak ne szcientológia vagy szektabaromság legyen. Gyakorolj önismeretet. Meditálj és sportolj.

Ne nézz annyit videoklipet és reklámot. Szeresd és segítsd az embereket. Ne vásárolj felesleges dolgokat. Hogyha így élsz ahogy leírtam. Már is bemostál egyet a médiának és a sötét pénz világnak. És boldogabbá tetted mások és a magad életét is egyben. :)

2014. máj. 12. 05:59
 20/20 anonim ***** válasza:
És ne félj. Vannak normális lányok! :) Csak ők az átlagosnál kevesebb makeup-ot viselnek. És nem járnak testre simuló ruhákban vagy miniszoknyában amivel felhívnák a figyelmed. Vedd őket észre és te se foglalkozz a kinézettel. Egy szolidabb talán duci átlagos lánynak lenne esélye nálad? :)
2014. máj. 12. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!