Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mikor jöttök már rá, hogy a média befolyásol benneteket, és nem csak álompasik léteznek?
Azt figyeltem meg, hogy a csajok nagy része teljesen a sok szenny műsor, meg zenészek, színészek példáját követi, vagyis aki nem olyan mint egy kigyúrt mondjuk R&B vagy POP sztár, az már nem is férfi!
Teljesen ezekhez az emberekhez állítják a normát, mert a média teletömi az agyukat!!!
Idővel kinövik..
Amúgy meg a csúnyácska fiúkák szoktak ezen háborogni nálad ,h is van ez ?
én valahogy a környezetemben levő pasikat viszonyítom egymáshoz, sehol nem érdekelnek a tv fantomjai.
és ebből kifolyólag de igen is léteznek álompasik, nem is ritkák.
ez forditva is igaz, a ferfiaknak is a muanyag nok kellenek (tisztelet a kivetelnek).
valamint nem feltetlenul a media hibaja, hanem az emberi "okossage"...
Nem, én csak megfigyelem a dolgokat.
27 éves vagyok, és jóképű.
Fiúk mikor jöttök már rá, hogy nem csak a média által agyon szajkózott tökéletes nők léteznek???
Nagyjából ugyanennyire releváns kérdés
Engem pont nem érdekel h a média mit sugall aki nekem tetszik az a csaj kell.
Am sok esetben tapasztalom h a nők azokra a pasikra buknak akik halál bunkok és kb pár menetre kell neki és dobja a csajt és utána fel van háborodva meg jön az összes pasi bunko dumával. Sok nőnek kicsit ésszerübben kellene gondolkoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!