Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A média, divat hatása miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A média, divat hatása miatt vagyunk inkább vékony nőkkel?

Figyelt kérdés

Régen mindig csak ducik voltak a terítéken, most már nem.

Puzsér videója ezt alátámasztja.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I5EvW..

Egyetértetek vele?

2014. jan. 4. 20:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én nem vagyok inkább vékony nőkkel úgyhogy nem
2014. jan. 4. 20:22
 2/12 Galaxis. ***** válasza:
régen nem volt Norbi meg Réka :D
2014. jan. 4. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
ki akar egy kövér nővel élni aki már fiatalon is zsíros meg egyebek? nők nagy része szülsé után elkényelmesedik és elhízik. szerinted ez vonzó?
2014. jan. 4. 20:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Kb a karate kid-ben volt még a molett alak az ideál, de nem tudom hogy mikor voltak a ducik terítéken. Talán a reneszánszban.
2014. jan. 4. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagyrészt igen, de ízlés kérdése is.
2014. jan. 4. 20:25
 6/12 A kérdező kommentje:

5-ös

De az ízlést mennyire tudja befolyásolni a média, divat?

2014. jan. 4. 20:27
 7/12 Paulik Áron ***** válasza:
Számomra a tetszetős testalkat mindig az volt, ha egy lánynak nem bökik a csontjai a bőrét, maximum a kulcscsontja vagy a medencecsontja. Különben hogy fog gyereket kihordani, szülni, táplálni? Én kérem szépen nem manökenekkel szeretnék parádézni, hanem továbbörökíteni a génjeimet!
2014. jan. 4. 20:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Az én ízlésemet sosem tudta befolyásolni semmi.Mindig is vékony lányt szerettem volna magam mellé,hiszen én magam is eléggé vékony srác vagyok. :)
2014. jan. 4. 20:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek a videóban elhangzottakkal, de érdekes, h csak anorexiás modellekről mutattak képeket, Kim Kardashianról, Lisa Annről, Pamela Andersonról, Dundikáról és az effélékről viszont nem! Így csak egy újabb képmutató férfi zagyválása az egész.
2014. jan. 4. 20:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha az utóbbi pár évtizedet nem számolod, a teljes vékonyság soha nem volt etalon.

Legalábbis az írott történelem idehe alatt, sem a rajzoltban.

Úgyhogy igen, azért.

Nem azért, de ránézésre inkább alkalmas egy megtermett nő a gyermekek kihordására, táplálására, mint egy vékony.

Mondom ezt pasiként..

De ha bele gondolok egy nőnek a sötétben egy rosz környéken sokkal nagyobb biztonságérzetet ad egy 100 kilós pasi, mint egy 50 kilós, szerintem.

2014. jan. 4. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!