Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így is lesz?
Vékony vagyok... Nem kóros sovány, de a géneknek köszönhető nem tudok hízni, akármennyit eszek. A csontjaim nem látszódnak ki, csak a bordám ha nagyon kinyujtozkodom. És ehhez az is társul hogy magas vagyok.
Attól félek sose fogok párt találni magamnak, mert a fiúm majd undorodni fog a vékony testemtől. Nincs semmilyen pszihés problémám! Csak félek ettől. És tényelg nem vagyok halál vékony, de látszik... Főleg a derekamon, mert oldaról lapos vagyok, meg ez az allábamon látszik, vagyis a térd alatt vékony a lábam. És annyira félek hogy nem fogok tetszeni majd senkinek meztelenül...
És még magas is vagyok..
12 éves létemre 175 cm vagyok. Én vagyok a legmagasabb lány. Fiúk közül csak 1 van aki magasabb nálam.
Ezért alig szoktam felkelni az iskolában a székről, hogy ne érezzem magam rosszul. Egyébkét barátaim is vannak, nagyon jók. De viszon ők is kisebbek mint én. Vagyis ők a normális méretűek, de elég hülyén néz ki az utcán...:/
Szerintem ne aggódj emiatt :)
Fogsz még nőiesedni és sokan szeretik a vékony lányokat.
Ne aggódj, fogsz találni magad mellé valakit. Tény hogy magasabb vagy az átlagnál, de ez nem hátrány! :) Az meg, hogy soványabb vagy csak plusz! :) Annyira rettenetesen nem vagy vékony! (leírtak alapján.) Laposnak persze, hogy lapos vagy mivel csak most kezdesz el "érni".
Egyszóval: Nyugi!:D
Néhány év múlva teljes gőzzel beindul a hormonrendszered, ami csinos kis párnákat varázsol a csípődre, a mellkasodra és a fenekedre. Ha nem feledkezel meg a sportolásról sem, akkor a lábaid és a karod is formás lesz, valamint a kapott párnácskák is narancsbőr nélkül simulnak a bőröd alá. Ha táncra is jársz, akkor ezek a változások nem fogják elrontani a járásképed, a mozgásod sem.
Ne siettesd a biológiát. Idővel minden kialakul, ami pedig nem lesz tökéletes, azt egy jól eltalált stílussal ellensúlyozhatod.
örülj neki, sokkal jobb, mintha bármennyit is edzenél, mozognál, keveset ennél, ugyanolyan dagadt, kövér nő lennél...
nagyon kevés pasi van sajnos aki nem a vékonyakra hajt...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!