Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert gobdolkozik ilyeneken?
Hasonlokepp vagyok. Raadasul a parom elozo baratnojenagyon fiatal volt, feszes es szep. En pedig pont az ellenkezoje :(
Nem tudom magam azzal nyugtatni, hogy o az ex, es oka van annak, amiert mar nem vele van, de megis ott van a fejemben, hogy az en testem loszar az ovehez kepest, nem tudok ezen tullepni.
Na ilyen nekem is megfordul a fejembe, de nem mondom el neki, csak az jut néha eszembe ha nála vagyok, hogy valószínűleg ugye ugyanabban az ágyban volt azzal is, mint most velem és ugyanazt csinálja... Ez felidegesít akkor is ha tudom neki is volt előttem valakije, mint ahogy nekem is. Én nem voltam úgy együtt az exemmel, ő viszont szerintem igen de sosem kérdeztem meg mert nem is akarom tudni inkább erről semmit.
Nincs is önbizalmam, ez nálam így van amiért jobban felerősödik ez a ideges leszek ha rágondolok ilyenekre. Féltékeny vagyok rá, ezt tudja is de mértékkel vagyok az. Bár múltkor jobban előjött, amikor úgy láttam napi szinten megnézett más lányokat neten este akik nem tudom kicsodák, ismerősök neki de én egyiket sem láttam életemben sem. Csak maga az, hogy felmerült bennem, miért nézi meg őket? Mert csak lányokat nézett. Mindennap volt pár név legalább. Egyszer már átvágtak így, vagyis az ex párszor így átvágott ezért kétségek közt lettem mindjárt mikor megláttam. De nem támadtam le, de nem volt jó érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!