Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti őrülnétek 1 ilyen ajándeknak? Részletek lent!
ez a 2 így együtt :))
engem tuti levenne a lábamról
17/L
Nagyon aranyos vagy :)
Ritka az ilyen.
És én is a kettő együttre szavazok, de akkor elég 3-4 rózsa is:D
Kicsit gáz, hogy nincs önálló ötleted (egy magazinban olvastad, ugye... csak azért mert én is olvasom azt a lapot), de ha a lány nem hallotta még ezt a történetet akkor hajrá. Mert ha már olvasta kicsit kellemetlen lesz. Legalábbis én inkább kinevetnélek. Amúgy nem kell ennyire túlbonyolítani a dolgokat szerintem...
Mellesleg az is nagyon romantikus lenne, ha tudnál helyesen írni, és a lánynak nem a röhögéstől folyna a könnye miközben olvassa a leveled, hanem a meghatottságtól.
17/L
Én a második gondolatodra szavazok!Az első nem jó, mert addig szereted amíg el nem hervad, márpedig az a 11 rózsa elfog hervadni egyszer!
20L
Inkább szülinapra/névnapra tartogasd a vacsi meghívást. Karácsonykor úgyis mindenki degeszre eszi magát, meg ott vannak a szülők a nyakatokon.
Vidd el korcsolyázni, és előre beszéld meg a pályán a DJ-vel, hogy adott időben mondja be, hogy neki küldesz egy szerelmes dalt. Vagy vidd el kirándulni olyan helyre, ahol előző nap elrejtesz vmit, és ott odaadod. Szerintem.
A vacsora:X:X
A nagyon szep lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!