Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Család nélkül van értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Család nélkül van értelme?

Figyelt kérdés

Nekem úgy tűnik, hogy csak úgy van értelme az életnek, ha az ember családot alapít, de legkevesebb hosszú távra tervez a párjával / párt keres hosszú távra vagy egy életre. Mi értelme az egyéjszakás kalandoknak és a rövid kapcsolatoknak hosszú távon? Hiába az egy éjszakás, miután kimegy az ajtón ott vagy egyedül, mi értelme ezt sokáig csinálni?!

Írjátok le a véleményeteket kíváncsi vagyok ki mit gondol, mert ma a legtöbben egyedül élnek, tehát valószínűleg kevesen osztják a nézőpontomat! Férfi vagyok.

2014. febr. 17. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mondd, tudod te mit beszélsz??? Egy olyan nőt kényszerítenél anyaságra ilyen aljas módszerekkel, aki kijelentette, hogy nem akar gyereket? Tudod, van az a mondás, hogy egy nő két dologért képes bármit megtenni, azért hogy legyen gyereke és azért hogy ne. Miből gondolod, hogy a barátnőd nem az abortuszt választaná?

És az miért nem jutna eszedbe, hogy olyan nőt válassz, aki szintén ugyanúgy akar gyereket, mint te? Inkább tönkretennél egy olyan embert, aki őszintén megmondta hogy mi erről a véleménye.

Fordított esetben, ha te nem akarnál gyereket és a barátnőd vetne be ilyen praktikákat, mit szólnál, hogy az akaratodon kívül apaságra kényszerítenek? Még ha nem is akarnál tudni a gyerekről, de legalább 20 évig fizethetnél utána? Gondolkozzunk már értelmes felnőtt emberek módjára.

Ha gyereket akarsz és olyan partnerrel találkozol, aki nem akar, akkor tessék szépen elköszönni tőle és tovább keresgélni, de ne döntsünk már mások élete felett.

2014. febr. 20. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
pontosan ilyen válaszra számítottam :) csak hergelni akartalak egy picit :) nyugodj meg. nem csinálnék ilyet. nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy vajon miképp döntesz a jövőben. vajon 10 év múlva sem lesz gyermeked? mert 40 évesen már nem is nagyon tudsz teherbe esni.(legalábbis abban a korban már drasztikusan lecsökken az esély)
2014. febr. 20. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:

#11: Köszönöm, hogy megvédesz engem, mostanában ritkán tapasztaltam, hogy az emberek képesek elfogadni a másik véleményét, ha az nem egyezik a sajátjukkal.

#10: Nekem szólt a válaszod, nem a #11-nek, de egyetértek vele.

Amúgy ha a reakciómra vagy kíváncsi: ha bárki ilyet próbálna velem tenni (kilyukasztja a gumit, stb.), akkor azt utána csúnyán megbánná. Pedig nem vagyok egy bosszúálló típus, de ez szerintem nem lenne vicces (általánosságban mondom, nem rád értettem, mert már megmagyaráztad, hogy nem tennél ilyet).

Hadd döntsem már el én, hogy mikor és kinek szülök gyereket, mert az egy életre szól, és ha meguntam, nem dobhatom ki a kukába, mint egy tárgyat.

Engem ne kényszerítsen senki ilyen helyzetbe, mert ha igen, akkor egyrészt utálni fogom a gyereket, ha mégis megszülöm (aki mellesleg semmiről nem tehet, de akaratlanul is őt fogom hibáztatni), másrészt meg esetleg ott hagyom az apjának, én meg lelépek azzal a szöveggel, hogy ő akarta, akkor nevelheti is...

Azt nem tudom, mi lesz 10 év múlva, nem tervezek előre. Majd lesz, ahogy lesz. Ha akarok gyereket, az is lesz. A páromnak mondtam, hogy max. 35 éves koromig vagyok hajlandó szülni, ha addig lesz, az szerencse, ha nem, akkor utána már nem lesz, mert fel is kell nevelni, és nem akarnám, hogy 15 éves korára esetleg egyedül maradjon, mivel manapság semmi sem biztos, még az sem, hogy egyáltalán lesz 10 év múlva... 29/N

2014. febr. 20. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:

pár nélkül nincs, de gyerek nélkül igen. a család alapítás maga egy ösztön, mint az evés ivás. ami az ember számára a túléléshez kell azt élvezi ill, jó érzéssel tölti el. ilyen egyszerű.

pár nélkül viszont nem érdemes élni, és itt nem az egymás mellett élést értem. nagyon sokan, 80% a pároknak nem tudja hogy kell együtt élni a másikkal. többnyire ott bukik meg hogy hibás képet hoznak a saját családjuktól, vagy annak hiányáról. és amin tényleg elvéreznek a pénzről való vélekedés. ill ki hogy költi.

ja arrol nem beszélve, hogy teljes "páncélzatban" rohangálnak odahaza a felek. vagy az egyik vagy a másik. igy tulajdonképp nem érdemes párt keresni, ha nem nyilnak meg a másiknak, és hagyja hogy megbántsák.

azoknak ajánlatos az egyéjszakás kaland akik tudják sosem vennék le azt a bizonyos páncélt. tökéletes nekik ez a forma.

2014. febr. 24. 12:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Akiknek nincs semmi hobbijuk vagy tök érdektelen az életük azok szoktak családot alapítani,mert az ad egy unalmas,egyhangú életet.És lekötik magukat életük végéig.
2014. ápr. 16. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!