Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanában a férjem inkább internetezik, és nem velem van... Megunt?
Szerintem legközelebb mikor este netezik, Te pedig kívánod a szexet, menj oda hozzá fehérneműben, kezd el csókolgatni a nyakát, a hátát.
Ha nem hatásos akkor akár máshol is csókolgathatod, biztos nem lesz ellenére és már nem fog tudni a netre figyelni, ekkor mondd neki "akarlak most" és húzd magaddal az ágyba.
Ne hidd hogy "Te nem vagy olyan nő" a pasik nagyon szeretik ha spontán kedveskednek nekik, ha netezés közben elé térdelsz többet nem fog tiltakozni.
Lehet, hogy csak szüksége van arra, hogy egy kicsit csak úgy kinézzen a fejéből, mert fáradt. Ilyesmire a TV meg a net nagyon alkalmas, és a beszélgetés meg olykor nehezen megy, főleg, ha az embertől sok döntést várnak.
Nem hiszem, hogy megunt volna, vagy ne szeretne téged.
Én is sokat netezek mostanában - lejjebb is kellene állnom róla - de azért nagyon szeretem a feleségem.
(Hmmmm. Lehet, hogy pont a saját feleségem tette fel az előbbi kérdést, és én most arra válaszolok? :))) Egyébként nem, mert ő 23.20-kor már aludt, de vicces lenne, ha pont neki válaszoltam volna)
Köszönöm a válaszokat! :-) Azért jó, hogy más is hasonló helyzetben van... Már kezdtem magam megsajnálni, hogy ennyire semmi vagyok... De akkor valószínű, hogy ez nem egyedi pobléma...
(Nem Anna vagyok)
Szia, Anna férje vagyok :))
Biztos hogy szeret téged, azért vett el, ne aggódj.
Próbáld meg valami olyan dologgal kezdeni a beszélgetést, amiről tudod, hogy érdekli, és ami tényleg érdekel téged is. Biztos van valami olyan érdeklődési köre, amiről belelendülve szeret magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!