Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felpofoztam a barátnőmet, de nem ok nélkül. Hogyan tovább?
A story:
5 hónapos kapcsolat, minden happy, majd bejött a képbe az exem. A szakítas után (ami ezelőtt kb. 1,5 éve volt) jóban maradtunk, nem is problémásan váltunk szét, szimplán rájöttünk nincs közös jövőnk.De mivel barátok maradtunk, a napokban, amikor is hazalátogatott New Yorkból Magyarországba (egy ideje ott dolgozik), eljött hozzám is.
Beszélgettünk, kivel mizu, hogy van a másik. Később betoppant a barátnőm. Aránylag normálisan vette a lapot ....addig amíg az ex el nem ment. Persze ekkor kicsapta a hisztit hogy mit akart itt ez a nő meg hogy mi az hogy máris megcsalom...persze számonkértem rajta a bizalmatlanságot, elvégre nem az ágyban hanem egy csésze kávé mellett "leplezett le" minket. Mondom tán nem az ő lelkiismerete nem teljesen tiszta? Erre felpofozott és faképnél hagyott. Smseimre nem írt vissza, telefonhat nem vette fel, de estére hazajött, hogy beszéljük meg.
Nagyjából kiveséztük a dolgot, zuhanyoztunk és... egy hatalmasat szexeltünk. Nade a gond itt kezdődött. A barátnőm közölte hogy nem akarja hogy az ex mégegyszer idejöjjön meg hogy nem vehet el tőle senki, meg mi örökké együtt leszünk. Én erre mondtam, hogy sosem lehet tudni, ha sok ilyen hiszti lesz még akkor ne számítson házasságra. Dörmögött egy sort. Bealudtam, de !az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy fojtogat a párnával!. Naná hogy megijedtem, nem kaptam levegőt, ahogy lecibáltam a fejemről (szégyen de) lendületből odasóztam egy pofont. Kicsit talán enyhít a dolgon hogy a sötétben nem tudtam hirtelen ki az, azt hittem betörő, tátva maradt a szám mikor rájöttem hogy a barátnőn volt az aki fojtogatott és akinek lekevertem egyet...ő meg sírt hogy ezt ő "játéknak" szánta meg hogy felizgasson, és milyen az hogy én őt megverem..
Szó nélkül kitelepedtem a kanapéra, de nem mertem visszaaludni, aggódtam legközelebb késsel esik nekem.
Ez tegnap történt. A nő ma fenyegetett hogy feljelent. Hát sajnos tényleg látszik a pofon nyoma. A nő a szüleihez ment, elérni nem tudom, könyörögni nem fogok.
De ha tényleg feljelent, mit tehetek?
26F
én is fél éve vagyok együtt barátnőmmel, de a féltékenysége, a bizalmatlansága lassan megöli a kapcsolatot.
volt, hogy kikértem az italt, és állítólag mosolyogtam a pultosra, már az is baj volt. ráadásul ezt is másnap mondta el.
simán jól megvagyunk, ezt leszámítva, annyira sajnálom hogy ennyire betegesen féltékeny a barátnőm akit egyébként nagyon szeretek.
Habár párnával még nem fojtogatott, de lehet én is megelőzöm a bajt és dobom.. :/
Itt a vége! Sztem hagyd a francba, és ne fgolalkozz többett vele... Gondolj bele... mi lett volna, ha picit mélyebben aludtál volna...
Nem tudom, én is nőből vagyok, de ő pofozott meg téged először tehát, és utána folytogatott is... most nem neki kéne szögdösnie....
Véleményem szerint ha tényleg fel adna a rendőrségre, nyugodtan és nyíltan mesélj el mindent, úgyanis, ha tényleg úgy voltak a dolgok, ahogan azt itt leírtad, Te hibás nem vagy! A pofon önvédelemből volt, s ha csak egyszer, úgy tudom, hogy ha önvédelemből véletlenül egyszer beleszúrsz egy kést az illetőbe, de csak egyszer akkor az nem büntetendő, nos ebben az esetben is önvédelem volt...
Kis pszichopata a csaj... ne keresd, sőt!
Kedves 18!
Betörőnél se azt mérlegeltem volna mekkorát vagy milyet ütök, hanem ütök hogy védjem magam. Nem kis paprikajancsi ütés volt, de fekvő helyzetből félig még eszméletlenül ennyire futotta.
Tök jó, hogy itt ültél mellettem és láttad mi történt!
Itt pár embernek minden kamu??
Többi választ köszönöm, kicsit lenyugodtam, ebből a szempontból.
Nade most látom elvitte a kulcsát. Mi van ha éjjel visszajön és megint az életemre tör?:D (Na jó, ez most komoly kérdés volt.)
egyenlőség van, te is feljelentheted hogy felpofozott, sőt hogy meg akart fojtani alvás közben, ami azért durvább mint egy pofon.
a csaj meg kib..aszott ketyós lehet hagyd el mielőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!