Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet majd valami?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akivel barátok vagyunk.Néha nagyon jóban vagyunk,viszont nekem hamar elszokott durranni az agyam.bocsánat a kifejezésért.És ilyenkor írok egy sms-t,hogy nekem ez rossz, meg h kihasznál stb.A lánynak elmondtam h szeretem, ő azt mondta h kedvel mint barát, de most semmit nem akar mert nem rég szakított a pasijával.Szóval a kérdésem annyi lenne, hogy ha leállok ezzel a "hamar felkapom a vizet"-tel, és építem tényleg a barátságunkat, akkor lehet valami köztünk? mert úgy érzem h esetleg ő is hajlana a dologra, viszont ezt suliban nem nagyon mutatja ki.Azt mondta h néha úgy érzi magát mellettem h bevan zárva. Most is akartam vele taláálkozni, de nem fogunk.Én szeretem őt, csak most csúnyán összevesztünk.Lehet ebből a dologból majd valami?? legyek türelmes?
2009. dec. 9. 16:13
 1/1 Szupermókus ***** válasza:
Legyél számára közömbös. Várd meg míg majd ő keres, de ne mondjál a találkára igen-t. Mindennek eljön az ideje! Itt most az eszedre hallgass és ne a szívedre ... kifizetődő
2009. dec. 10. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!