Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami majd?

Figyelt kérdés
Újabban nagyon jóban vagyok az exemmel. Olyanokat ír, hogy hiányzok neki de ezt mindig körül írja. Könnyen lehet rá következtetni. Elvagyunk sms-t is ír néha meg msn-ezünk. Nem tudom van-e pasija de ki van írva neki szivekkel egy srác neve már 3 hete. Szerintetek még lehet valami köztünk akár? Mit csináljak maradjak a "közelében"?
2009. jún. 30. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha egyszer vége lett akkor biztos meg volt az oka...lépj tovább, sok lány van még a földön:)
2009. jún. 30. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha vissza akarod őt kapni akkor mindenképp maradj a közelében és továbbra is udvarolj neki.
2009. jún. 30. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Hmmm 3 hete vagyok kkb a barátnőmmel együtt ( 17 napja) Szóval remélem nem az én barátnőm van a dologban :D ...

Na viccen kívűl ,szerintem hagyd ,mert nem kéne belekavarnod a kapcsolatukba. Én is jóba vagyok az exemmel, de csak mint barát ,mert nem látom értelmét,hogy utáljuk egymást. Moindjuk mi nem beszélünk sokat ,de ez érthető is. Szóval barátok maradhattok ,de szerintem ne nagyon nyomulj rá :)

2009. jún. 30. 20:38
 4/7 A kérdező kommentje:
nem tudom rólatok van-e szó :D de nem biztos, h járnak lehet valami haverjának a neve is akit szeret épp ezt nem tudom pontosan. nem kérdeztem még rá.
2009. jún. 30. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Remélem nem :D Hát akkor kérdezd meg tőle, aztán abból is ki fog derülni sok minden,hogy miket gondol arról az illetőről és abból valami következtetést is le lehet vonni talán :)
2009. jún. 30. 21:15
 6/7 A kérdező kommentje:
bocsi, ha már így szóba jött de mennyi idősek vagytok?
2009. jún. 30. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 18 ő 15
2009. jún. 30. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!