Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » En egy 24 eves lany vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En egy 24 eves lany vagyok, es van egy 30 eves baratom kb 7 honapja, de meg nem vagyok bele szerelmes es sokszor idegesit is mert olyan szuk kezu. Vajon beleszerethetek hamarosan vagy jobb ha hagyom az egeszet? Elore is koszonom a segitsegeteket.

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 14:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hm..Lehet,hogy ő is érzi,hogy nem szereted...Most mit költsön rád?

Ruhát,táskát vegyen?Vagy fizesse a fodrászt,kozmetikust?

Nekem is annyi idős a barátom,mint a tiéd,de nem pumpolom le pénzzel...

Mondjuk itt nem a koron van a hangsúly.

2009. dec. 9. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát Te nem fogsz ebbe az emberbe beleszeretni, jobb ha hagyod az egészet.

Szűk markú? Miért ha nem az lenne, akkor bele szeretnél? A kettő nálad összefügg?

Majd akit imádni fog akkor azt el is kényezteti, ameddig a lehetőségei engedik.

2009. dec. 9. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy pasi hasznal egy not,akkor ne mar sajnaljon venni neki mondjuk egy csokor viragot,vagy akar neha kolteni ra.
2009. dec. 9. 15:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Egész pontosan hogy érted, hogy nem költ rád? Mit nem vesz meg?
2009. dec. 9. 16:31
 15/18 A kérdező kommentje:

egesz pontosan soha nem vesz semmit

mikulas,karacsony,szuletesnap meg ilyenek

a multkor pl,jott hozzam es megkertem hogy hozzon egy uveg uditot es kifizettem neki es elvette a penzt holott o is ivott belolle.szoval egyaltalan nem figyel ram es mindig az ellenkezojet mondja annak amit en mondok,es folyton igerget hogy ide megyunk meg oda megyunk,meg ilyenek,szoval em tudom mit kezdjek vele.

2009. dec. 9. 18:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Én 24, a barátom 30 éves és mi 80 hónapja vagyunk együtt, de én speciel nem várom el hogy költsön rám. Ha valamit akar venni nekem, akkor azt úgy is megveszi.

Akkor te most a pénzét vagy őt magát szereted???

2009. dec. 9. 19:03
 17/18 anonim ***** válasza:

de nem azért kell költeni valakire, mert elvárod, hogy ő is költsön rád...... meg főleg így, hogy nem szereted. ne haragudj, de elég hülye vagy. meg akkor minek költesz rá egyáltalán, ha nem érzel iránta semmit. jesus.

legalább olyanon élősködj, akit szeretsz is.

2009. dec. 9. 19:52
 18/18 anonim ***** válasza:

"a multkor pl,jott hozzam es megkertem hogy hozzon egy uveg uditot es kifizettem neki es elvette a penzt holott o is ivott belolle"

WADDAFAKK OMG ez mekkora hülyeség má! behalok rajtad te csaj. együtt vagytok nem? akkor nem ihat a szar ütítóből, ami ér vagy kemény 300-at? anyás.. te furcsa vagy. hogy szépen mondjam.

2009. dec. 9. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!