Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Mitől izgató egy nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mitől izgató egy nő? Hogy legyen sejtelmes és szenvedélyes?

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal és szeretném ha a vad érzéki nőt látná bennem,amiben van egy kis titokzatosság is,vagyis amitől igazán NŐ legyek a szemében.Persze most is a NŐT látja bennem,csak szeretném fokozni a dolgot.Nőiesen öltözködöm,viselkedem,de hogy legyek csábos.Kérlek adjatok tippeket,tanácsokat.
2009. dec. 9. 09:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Én pl. szeretem, ha van egy kis hónaljszag. Persze, nem sok, 3-4 napos.
2010. jan. 7. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
34%
Az az igazság, hogy 2 év után nem hiszem hogy még titokzatos lehetsz a párod számára. 2 év alatt igencsak kiismerik egymást a párok. Bár kíváncsi lennék hogy eddig milyen lepedő akrobata voltál, mert az érzékiség és az effajta dolgok szerintem a nőknél vagy veleszületett vagy nem. Ezek nem tanulható dolgok, és ha nem jön magától akkor erőltetett, sőt vicces is lehet, ahogy a nő próbálja előadni a szexi dögöt:D
2010. jan. 7. 21:47
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

én csak röhögni tudok a negatív válaszokon, főleg az első válaszolón.. Gondolom neked csak futó kapcsolataid voltak, komyolyabb soha... Na mindegy...végül is biztosan sokkal nehezebb az h egyik csajról a másikra járj, mint hogy egy valaki mellett kitarts illetve megmaradjon a tűz... Na mindegy...

Sztem egy szexi alsónemű, szexi zene, meg sztriptíz az csábító, legalább is nem minden nap csinálja az ember, és biztos izgatónak tartja majd... :)

2010. jan. 7. 21:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Szánd rá magad, és írj be pár szót az itteni keresőbe.

Volt már hasonló kérdés többször is - és olyan válaszok születtek, hogy sokan alig tudták kivárni, míg a párjuk hazaér!

2010. jan. 7. 22:17
 15/15 anonim válasza:

szerintem is, ez így van rendjén, ha egy nő annyira szereti még a párját, hogy 2 év után is újítani akar a kapcsolat frissülése kedvéért.

nos, én 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, és az ő elmondása szerint eléggé beindul, ha vadul nézek rá, vagy beleharapok az alsó ajkamba, miközben a szemébe nézek. a másik jó dolog még, ha halkan suttogsz a fülébe. nem kell mocskosan beszélni, elég egy-egy szó, a hangsúlyon van a lényeg ;)

2012. jún. 18. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!