Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan változtassak az életemen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak az életemen?

Figyelt kérdés

A párkapcsolatokban sose volt szerencsém. Ha szerelmes voltam, akkor max 1 hónapig tartott, de volt olyan is, hogy lelki terrorban tartottak és teljesen tönkre mentem. Eddig a kapcsolataim 70-80%-a alkalmi volt, a többi hosszabb-rövidebb ideig tartó kapcsolat.

Azért is érzem magam szerencsétlennek, mert ha szerelmes leszek valakibe, akkor nem viszonozza az érzéseimet, de ha belém lesznek szerelmesek, akkor meg én nem tudom viszonozni. Ördögi kör az egész.

Rosszul esik látni, hogy az ismerőseim nagy része hosszú(4-5 éve tartó) kapcsolatban vannak, én meg kínlódok...

Azt nem mondanám, hogy válogatós lennék és nagyok lennének az igényeim, mert nem azok. Az eddigiek közt volt jóképű, kevésbé jóképű, diplomás, közszolga, magasabb, alacsonyabb. Volt aki vékony volt, de volt macisabb alkatú is köztük. Általában mindenkinek megadom az esélyt, hátha összejön valami, de egyiken se érzem azt, hogy igen Ő az.

Idén már 22 leszek tudom, hogy semmiről nem késtem még le, de akkor is bánt ez a helyzet.

2014. febr. 14. 15:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
buli után senkivel nem szoktam hazamenni. 9, 10-es ti adtátok a leghasznosabb válaszokat.
2014. febr. 15. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!