Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat két teljesen különböző személyiség között? Tapasztalat valakinek?
Lehetséges, ha találtok közös pontokat. Nálunk ez a helyzet: a barátom az a szuperracionális típus, mindent átgondol, a pénzt befekteti, gondol a jövőre. Mielőtt megismerkedtünk, nem járt nyaralni, a ssaját közegében mozgott, a megszokott dolgok között érezte magát biztonságan. Én sokkal felelőtlenebb vagyok, hirtelen belelkesedek lehetetlen dolgokra, könnyebben költekezem, szeretem a spontán dolgokat. Azért vannak közös vonások is, mindkettőnk érzelmes ember, de nem a "nagy közönség" előtt. Hasonlóak a céljaink, és a legjobb, hogy tanulunk egymástól. Én sokkal jobban gondolok már a jövőre, mint azelőtt, tervezek. Ő lazább lett, feladta a régi munkahelyét, és kiköltöztünk külföldre.
Szerintem működhet a dolog, csak fogadjátok el egymást, és tanuljatok egymástól. Mi 6 éve vagyunk együtt.
azért ez nem ilyen egyszerű, mert sok más is kell egy működő kapcsolathoz
de példának okáért, a férjem olyan mint te, én pedig olyan, mint a neked tetsző lány.
ezekben különbözünk, de az élet más területein nagyon sok a közös bennünk, ráadásul ez az ellentétes tulajdonság nálunk pont kiegészítődik.
ő élvezi, hogy dumálós vagyok, nyitott, mert ő nem tud az lenn.
szereti ha a megérzéseimre hagyatkozom, mert gyakran bejönnek, nekem pedig nagyon jó, hogy néha lehúz a földre amikor "elszállok"
egyezik a jövőképünk, az világról alkotott képünk, általában a emberekről is hasonló véleményünk van
egyezik az értékrendünk
ezek természetesen a fő dolgok..
tehát azt mondom működhet, de sok más is kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!