Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szinglik hogyan lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szinglik hogyan lehetnek boldogok Valentin napon?

Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 10:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

Erdekes evolucion ment keresztul ez a februar 14-e.

Valamikor meg a katulikus unneprendszerben is szerepelt, de mara mar nincs jelentosege es ezert vallasi szinten toroltek a kalendariumbol ... de mivel Szent Benedek az epilepsziasok es hasfajosok vedoszentje is, ezert inkabb mar csak annyiban emlekezik meg errol a mi kulturank, hogy ma van az epilepsziasok vilagnapja.

Kesobb, amikor a rendszervaltas utan nyaklo nelkul szivtuk magunkba az ahitott nyugat hulyesegeit, lett halloween, szent ivan ej, meg ez a valentin nap, akkoriban meg mindenkit koszontott az ember, aki kedves volt a szivenek, nem csak a szerelmenek, de a jo kolleganak is kuldozgettek udvozlolapokat.

Amugy mindig is volt Balint nap koszontes szerte a vilagon, de inkabb tavaszkoszonto unnep volt (ebben az idoszakban kezdenek el parosodni a madarak, ami a tavasz hirnoke). Pontosan ezt ragadta meg a mai kereskedelmi szemleletu vilag es osszegyurta egy szerelmesek unnepeve.

2014. febr. 14. 10:34
 12/22 Shai-Hulud ***** válasza:
46%

Mivel Szent Bálint a szerelmesek, a lelkibetegek és az epilepsziások védőszentje, aki egyedülálló az a másik két kategóriából válogathat... :-DDD

De azért érdekes, hogy ez a három dolog tartozik egy védőszenthez: szerelem, lelkibetegség, epilepszia. Csak nem azonos az alapjuk??? :-)

2014. febr. 14. 10:42
 13/22 anonim ***** válasza:
62%
Es nem elfelejteni lanyok, hogy februar 19-e a Nemzetkozi Ferfinap!!! :)))
2014. febr. 14. 10:45
 14/22 anonim ***** válasza:
46%
úgy hogy mi ez a velentájn déjsz?
2014. febr. 14. 10:48
 15/22 anonim ***** válasza:
ahogy én :D
2014. febr. 14. 10:55
 16/22 anonim ***** válasza:
En ma gyujtok egy gyertyat, ezzel is megemlekezve Szent Balint maglya-halalarol :) Mert hat valojaban errol emlekezunk meg a mai napon.
2014. febr. 14. 11:01
 17/22 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Úgy, hogy egyedül is lehet boldog valaki. Ez a nap a szerelmesekről szól (szerintem inkább a pénzről). De nekem ettől miért kéne rosszul éreznem magam? Ha lenne valakim, akkor sem lenne semmivel sem másabb ez a nap.
2014. febr. 14. 11:07
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül érzem magam a bal és jobb kezem kárpótol.:D
2014. febr. 14. 12:38
 19/22 anonim ***** válasza:

-Nem kell ajándékot vennem

-Nem kell aggódnom, hogy hogyan töltsük el a délután/estét

-Vacsorára sem kell költenem

-Egyébként meg ez a nap olyan, mint a többi. Nem tudom, hogy miért valentin napon kell annyira szerelmesnek lenni. Az év többi 364 napja akkor minek van? -.-"

2014. febr. 14. 15:02
 20/22 anonim ***** válasza:
46%
Boldog? Sehogy! De nem csak Valentin napon, hanem az év többi napján sem. Szerintem egyedül nem lehet megtalálni a boldogságot.
2014. febr. 14. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!