Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eddig nem keresett, most igen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig nem keresett, most igen mit tegyek? Ti mit csinálnátok? Nekem ő nagyon fontos, sokat gondolok rá, de hívogatni nem szoktam mivel nem tudom

Figyelt kérdés
Történet! 2éve megismertem egy pesti lányt aki nagyon megfogott és egész nyáron vele lógtam a balatonon.mindig jött hozzám.aztán nem tudtam dönteni mert volt barátnőm és eltávolódtunk egymástól ősszel! nem hívott már soha semmibe vett. aztán 3-4 havonta szoktam hivni de letiltotta a számom.tudom hogy fontos vagyok neki. karácsonykor csináltam neki ajándékot és elküldtem neki felhivott megköszönte de semmi extra. én ugy érzem hogy nagyon akarnám most őt de van már pasija. viszont az elöbb hivott december óta. nem vettem fel.a kérdésem szerintetek huzzam az idegeit? ha hiv legközelebb is még ma akkor ne vegyem fel? had érezze azt hogy már nem érdekel? hol ott rohadtul érdekel és szivesen beszélnék vele. lehet már másképp látja és szivesen összejönne velem újra,csak azért se vettem fel. mit tegyek hogy jó legyen? ha felveszem és elcsevegek vele normálisan meg aranyos vagyok akkor az lesz hogy na a kis papucs mindig mindent úgy csinál ahogy elvárom.. ti mit tennétek?? 23 F
2014. febr. 13. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
vedd fel a telefont és kérdezd meg tőle,hogy mit szeretne tőled,főleg úgy,hogy pasija is van? lehet,hogy lelki szemetesládának akar használni? Egy jót beszélgetni veled? Vagy igen,pont arra kíváncsi,hogy odavagy-e érte.De ha ennyire kíváncsi vagy,attól,hogy felveszed a telefont,még nem lesz semmi...
2014. febr. 13. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:
annyiban maradtunk hogy néha beszélünk,persze azért mondtam ezt neki hogy ne felejtsen el örökre engem.viszont az hogy 3 havonta felhív,nekem nem tetszik .szívem szerint mindig vele lennék. ha felhív elmeséli mi történt vele ebbe a 2-3 hónapba és kb ennyi.szóba se jöhet hogy összefussunk pedig csak 110kmre lakik tőlem.ha felveszem lehet ujra kihasználja azt hogy úgyis meghallgatom ..mindig egy órát szoktunk dumálni
2014. febr. 13. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem érdekes,hogy miért igényli azt,hogy pár havonta felhív? Felőled is érdeklődik vagy csak magáról beszél?Mert ha felőled is érdeklődik,akkor valóban érdekled.Hogy őszinte legyek,én nem hívok fel pasit pár havonta,ha nem érdekel...Viszont ha úgy érzed.hogy neked könnyebb,ha nem veszed fel a telefont,mert könnyebben túllépsz így rajta,akkor bírd ki,és ne vedd fel.Tudom,hogy nehéz.
2014. febr. 16. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!