Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljött már az ideje?
Sziasztok!:)
Nagyon nagy segítségem lenne a véleményetekre... Tisztában vagyok azzal, hogy fog jönni egy-két vagy több olyan válasz, ami megvett majd engem ezért a kérdésért, de remélem lesz egy pár építő/segítő jellegű is:) Ezért kérlek normális válaszokat írjatok! Köszönöm előre is! (Ja és bocsánat a hosszúra sikeredett szövegért)
14 éves vagyok, a barátom 17.. Nem zavar minket a korkülönbség, mert ő mindig azt mondogatja, hogy én sokkal érettebb vagyok a koromnál, néha még nála is:D
Már több, mint egy éve együtt vagyunk..(Mikor összejöttünk én 13, ő pedig 16 éves volt)
Nagy nehézségek árán jöttünk össze, ezért nagyon értékesnek tartjuk ezt a kapcsolatot, mert mindketten sokat küzdöttünk érte!
Bulizni is eljárunk együtt, és aludtunk is már együtt stb..
A szüleivel is jól kijövök, és a karácsonyt is együtt töltöttük!
Ő már nem szűz de eddig még csak egyszer volt csajjal. Ő a kapcsolatunk elején leszögezte, hogy nem azért van velem, hogy lefektessen, és, hogy őt nem zavarja, hogy várni kell, mert ő nem ezért van velem, és majd akkor fog megtörténni ha én szeretném! Tényleg 100%-ban biztos vagyok benne, hogy őt tényleg nem e-miatt érdeklem! És nagyon is, úgymond felnézek rá, hogy már több, mint egy éve együtt vagyunk, és ő ezt a témát még egyszer sem hozta fel! Sokszor találkozunk, és mindig más programokat csinálunk (Tavaly Valentin napkor elmentünk például Rómába ketten) így nem unjuk meg egymást! Én úgy érzem, hogy eljött az ideje annak, hogy megtörténjen! Felvetettem neki is ezt az ötletet, és ő azt mondta, hogy én döntök, de nem kell sürgetni a dolgot, mert ő várna! Jó, tudom, hogy csak 14 vagyok, de koromhoz képest szerintem és nagyon sokak szerint is sokkal érettebb! Nagyon örülök, hogy egy ilyen srácra találtam, akit nem csak a szex érdekel, és egy év után szerintem már eljött az ideje, még akkor is ha én még csak 14 vagyok!
Nektek erről mi a véleményetek?/ Mit tennétek a helyemben?
Ui: Kérlek ne nézzetek se r*bancnak, se k*rvának, mert nem vagyok az... egyszerűen csak szerelmes, aki már érettnek tartja magát, ahhoz, hogy ez megtörténjen...
Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)
14/L

Ha a fölösleges ömlengést kihagytad volna, akkor az egész kérdés is kijött volna kb. 3 sorból...
Igazából minden 14 éves érettebbnek gondolja magát a koránál, szóval erre én nem alapoznék, viszont azt is tudom, hogy így is,úgy is le fogtok feküdni a közeljövőben. Szerintem nincs olyan, hogy "eljött az ideje", de ez a te döntésed, én csak annyit tanácsolnék, hogy a védekezésre figyeljetek oda.
Igen, valószínűleg a szöveg első és utolsó felét nem olvastad el..és amúgy tényleg...nagyon sokat segítettél most ezzel! Kár volt rám pazarolnod ezt a 1.5 percet amíg ezt a választ leírtad!
És nem értem, hogy ezen mi ennyire hihetetlen?!

- Nem tudom neked megmondani. De segitséget adhatok neked a döntéshez. Egyrészt hosszabb ideje vagytok együtt? 100% bizol benne?
- Volt már petting? Képes téged a nyelvével, kezével biztosan elvinni a csúcsra? Szerinted is eléggé felkészült, hogy úgy nyúljon a testedhez ahogy azt kell?
-Tudtok rendesen védekezni? Biztos kézzel kezelitek az óvszert, hogy ne legyen baj?
Válaszol ezekre magadnak, és ha hiányt érzel pótoljátok. (petting, orális szex, védekezés, bizalom, bármi, ami még szerinted hibádzik!)
És szerintem csak utána ;)

Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy ha igazán érett lennél, nem itt kérdeznéd, hogy lefeküdj-e a barátoddal.
A petting kezdetnek jó ötlet, aztán ha fokozatosan haladtok, lehet, hogy még jó pár hónap eltelik, mire a lényeghez értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!