Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél ha itt szerelem szex kategóriában 1 lány lehúzott volna 15 ezer forinttal?
Figyelt kérdés
és én mit tegyek?#szemét #lány #pénz #szemtelenség #aljasság #kizsákmányolás #áruló #mocsok #köpönyegforgató #pénzleső
2014. febr. 13. 13:25
21/33 anonim válasza:
Mi tegyel? Gyujts a kovetkezo csajra! :)
22/33 anonim válasza:
1) Küld el oda, de nagyon! Mi az, hogy nem haragszol rá? Az egy ostoba szjha.
2) Tanulj a dologból. 1-2 kaja után már illik neki is valamire visszahívnia.
23/33 anonim válasza:
Amúgy ki volt? Nehogy én is összefussak vele.
24/33 anonim válasza:
Ha ennyi eszed van, hogy hagytad magad lehúzni 15ezer forinttal, akkor meg is érdemled.
25/33 anonim válasza:
Hány éves vagy?Miért is húzott le?A randi megvolt nem jött össze azt kész..Sok minden a te rossz döntésed volt...miért adták kölcsön neki?hányszor találkoztatok?A csaj unatkozott kaptál egy esélyt..még ha ő ugyis ált hozzá h palira vesz az esélyed meg volt...Na mind1 a lényeg h ezen ne pattogjál ez még csak a jéghegy csúcsa :D Lesznek még nagyobb pofonok is...fogd fel tanuló pénznek és olcsó suliba kerültél..:DJa az elöttem szolókhoz meg én is lassan úgy vagyok vele h inkább 1éjszakás meg qrva..azt ennyit érnek a nők..azt majd sírhatnak ha gyereket akarnak..
26/33 Pain for Pleasure válasza:
Nagyon naiv lehetsz. Ne hagyd magad legközelebb, normális lány nem kéri, hogy te fizess!
27/33 anonim válasza:
Ha ez a sztori valóban így igaz, ahogy leírtad, akkor te hihetetlenül naiv voltál, a csaj meg egy jó nagy ro.hadék, aki nyilván ezt másokkal is el fogja majd játszani.
Kérdésedre a válasz: jobban meggondolnám, kivel állok le, és máskor nem lennék ilyen nagylelkű. Ja, és utólag elküldeném valahova...
28/33 anonim válasza:
Véletlenül nem L betűs keresztneve volt? Hasonló sztoriról már hallottam.
29/33 anonim válasza:
Tépném a hajam, hogy mekkora hülye voltam és legközelebb nem adnék kölcsön valakinek, akit alig ismerek.
30/33 anonim válasza:
miért adsz kölcsön egyáltalán? én egy fém 100ast se adok soha senkinek verjem a szájukba.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!