Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mit tennél ha itt szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennél ha itt szerelem szex kategóriában 1 lány lehúzott volna 15 ezer forinttal?

Figyelt kérdés
és én mit tegyek?

2014. febr. 13. 13:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Meséld már el, hogy történt ez?
2014. febr. 13. 13:32
 12/33 anonim ***** válasza:
Szégyellném magam, és igyekeznék tanulni az esetből. Ha nem sikerül, akkor ő csak egy volt a sorban azokból, akik még le fognak nyúlni pénzzel.
2014. febr. 13. 13:36
 13/33 A kérdező kommentje:

itt beszélgettem vele, privátban.

aztán kb a 2-ik vagy 3-ik levél váltása után már találkozni is akart velem.

Én pedig találkoztam is vele mert örültem, hogy végre 1 lány aki nem "kéreti" magát itt.

Elmentünk étterembe, mekibe ide oda és mindig kérte, hogy fizessek én.

És én fizetem mert jó volt tudni, hogy végre 1 lány számíthat rám, mert még sosem volt barátnőm.

Aztán teltek múltak a napok és többet és többet találkoztunk, és kölcsön is adtam neki pár ezret....aztán mondta nekem, hogy nem érez irántam semmit, csak unatkozott, meg nem volt pénze és hát...igen...lehet kicsivel több is ment rá...de ez van...még nem is tudtam megfogni a kezét sem, nem mertem.

De nem baj, nem haragszom rá, csak nagyon rosszul esett ez nekem, hogy életem első próbálkozása így...csődbe ment.

2014. febr. 13. 13:37
 14/33 Moszuke ***** válasza:
hát tanulnék belőle ha már ennyire naiv/szerelmes voltam.
2014. febr. 13. 13:39
 15/33 anonim ***** válasza:
Te bazze ezek a nők...
2014. febr. 13. 13:43
 16/33 anonim ***** válasza:
0%
vissza adná a pénzt 2xeresen meg behúznám a telóját is.
2014. febr. 13. 13:43
 17/33 anonim ***** válasza:
Hát ezt hívják sz*pásnak. De legalább tanultál belőle!
2014. febr. 13. 13:49
 18/33 anonim ***** válasza:

Szia! De szimpatikus vagy :) Nem hivsz meg a mekibe? Utana vehetnel nekem valami kis aprosagot (persze akciosat) ... es ha nem nagy szemtelenseg, a taxi szamlamat is rendezhetned :)

Tudtam en, hogy ilyen rendes vagy, lattam en ezt mar messzirol :)))

Balfek luzer vagy! Majd ebbol talan megtanulod.

2014. febr. 13. 13:50
 19/33 anonim ***** válasza:
44%
A nőhöz pénz kell! Többet vannak a pénztárcádba mint a farkadon. Ez tény!
 20/33 anonim ***** válasza:
46%

Jó nagy szemét volt, legalább lehetett volna egy kicsit odaadóbb veled. Mi a GYK-s neve?

Látjátok, csajok, ezért járnak a férfiak prostihoz.

15 ezer forint jelen esetben = rossz lelkiállapot, átvertségérzés, csalódottság, semmi haszon.

15 ezer forint prostinál = kedvesség, odaadás, csók, dugás, barátnő feeling.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!