Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülei rámnéztek és azt mondták, hogy nem tudnak elfogadni. Végre van 1 nagyon rendes fiú és ez van. És ő inkább alázatos, mintsem lázadó, pedig már 21 éves. Mit csináljak?
Ezek szerint a pénz neki többet ér, mint te. Én a helyedben még örülnék is.. egy ilyen alak nem érdemel meg téged. Hiába rendes pasi meg ő a "tökéletes".
Egyelőre nem tudsz semmit sem csinálni. Sajnos. És hogy-hogy nem fogadnak el?! A fiuk választotta, csendesen elkéne fogadniuk. Most inkább fogadd el, hogy nem ő az, akivel szép életet tudnál (tudtál volna) élni.
Nos, hát ez nagyon durva... Én nem is tudom, mit csinálnék ilyen helyzetben, sőt, hihetetlen, hogy ez csak így megtörténik! Lehet túlzok, de tényleg, együtt vagy valakivel, szereted.. és akkor egyszercsak a szülők csettintenek egyet, és hopp, urgott a kapcsolat? Mi lenne, ha titokban lennétek együtt? A szülei elég szívtelenek lehetnek, ha csak ilyen áron vannak a fiacskájuk mellett...
Úgy mellesleg, nem tudom mennyivel lenne jobb neked bekerülni egy ilyen családba, ahol ennyire "érzelemmentesen" megy minden! Talán el kéne felejtened.. Neked is jobb lenne úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!