Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok tőle szabadulni?

Figyelt kérdés

Van egy 30 éves férfi aki sosem dolgozott semmit és csak rám számít,mert a családja sem foglalkozik vele és minden nap átjön hozzám és azt várja hogy minden percben vele foglalkozzak. 22 éves vagyok és dolgoznék is,de miatta nem tudok rendesen.És ha nem foglalkozok vele akkor azzal fenyeget hogy öngyilkos lesz,amit már egyszer meg is próbált és utána mindenki engem vádolt,hogy miattam csinálta,meg fenyegetőztek,hogy feljelentenek.

A családja a családomat hívogatja,meg fenyegetőznek mindennel...

Ma végre tudtam menni dolgozni,de amikor hazaértem és megnéztem a facebookot,egyből az fogadott,hogy xy ember rám írt,hogy a férfi megint kórházban van.

És engem okolnak megint amiért nem írtam vissza neki fb-n.

Elegem van már belőle!!!

Mit tudnék tenni,mindig ezzel fog fenyegetőzni?

2014. febr. 12. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz többet a csávóval, csak kihasznál és rádszállt, pont mint a családja. Szakíts meg velük minden kapcsolatot, ha zargatnak, jelentsd fel zaklatásért.
2014. febr. 12. 20:59
 2/5 anonim válasza:
Szerintem nem jelenthetnek fel azért meg öngyilkos lesz!! Mivel saját maga ellen követi el a testi erőszakot!!! Szerintem szólj a rendőrségnek erről az ügyről!!
 3/5 anonim ***** válasza:
állj a sarkadra!
 4/5 anonim ***** válasza:
hagyd hadd dögöljön meg
2014. febr. 12. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Zaklatót levegőnek kell nézni. Vagy szarkazmussal kimutatni az érdektelenségedet (velem ez mindig működött), pl. "De jó, akkor egy ideig nyugalmam lesz. Remélem, jó munkát végzett, és megdöglik végre."
2014. febr. 12. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!