Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Kiakadnátok, ha a 22 éves lányotok összejönne egy 35 éves boncmesterrel?
Én vagyok a lány. Anyám nem nézi jó szemmel, ha nem orvossal, jogásszal, mérnökkel vagy közgazdásszal randizom. Az "egyszerű" munkás embereket lenézi, holott ő is csak egy diszpécser.
Még nem mondtam el neki, hogy összejöttem vele, de tud róla, hogy nagyon összebarátkoztam eggyel. Csúnya jelzőkkel illette őt, ami nagyon fáj. Pedig ő a legkedvesebb, legkorrektebb pasi, akivel találkoztam, és nagyon oda van értem.
Mit tegyek?
"Egyszerűen szerintem nem jó az, ha az emberi tragédiákkal, halállal való nap szembesüléssel úgy része egy személy életének, hogy közben párja ebben teljesen civil."
Akkor tűzoltók, rendőrök, mentősök, ápolók, orvosok és rengeteg egyéb ember a foglalkozása miatt kizárva?
Én biztonságtechnikában dolgozom, annyit tudni kell, hogy tűzvédelmi rendszer és más egyéb életvédelmi, illetve oktatási rendszer van pl a patológián is. Azt nem a patológus meg a boncmester szereli fel, üzemeli be, tartja karban, hanem mi. Mi is szembesülünk ilyenkor olyan dolgokkal, amikkel te ezek szerint még nem szembesültél.
Akkor gondolom már én is ki lennék nálad zárva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!