Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményed a féltékenység...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brain Storming kérdése:

Mi a véleményed a féltékenységről?

Figyelt kérdés

A kérdésem egy felmérés alapkérdése is. Az egyéb, kifejtett válaszok mellett, kérlek, az alábbi kódok szerint jelezd, h melyik igaz rád:

1. „Szenvedtem már tőle”

2. „Nem szenvedtem még tőle”

3. „NEM NAGY ÜGY”

4. „KÉPES LENNÉK BELEHALNI”

5. „Magunknak okozzuk”

6. „Tudom kezelni”

7. „Jó lenne tudni, hogyan kezeljem!”

2014. febr. 12. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:

5.

Egy mély mocsár a féltékenység. Ha beleesel, folyamatosan, egyre mélyebbre kerülsz, és egyre erősebb lesz az érzés.

2014. febr. 12. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Magunknak okozzuk szerintem, bár vannak kapcsolatok, ahol vannak megcsalások, ott biztos nem alaptalan, de egy normálisan működő kapcsolatban nem kellene féltékenykedni. Mielőtt összejössz a pároddal általában megismeritek egymást, meg persze utána minél több dolgot tudsz meg róla. Ha kiismered, akkor tudod, hogy nem fog megcsalni, de attól még lehet a lánynak fiú barátja, meg a fiúnak is lány barátja.
2014. febr. 12. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok féltékeny fajta.
2014. febr. 12. 14:56
 4/8 Shai-Hulud ***** válasza:

8.

Azaz egy jó nagy hülyeség az egész.

Ha valaki meg akar csalni, akkor meg fog csalni.

Ha pedig nem akar, akkor nem fog.

Ezen miért tépjem magam?

2014. febr. 12. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ki nem állhatom a féltékenységet.
2014. febr. 12. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:

1. (amíg nem voltunk együtt. Azóta nem féltékenység, csak egy jó érzés maradt belőle, mert tudom, hogy nem más kell neki.:))

5. (az én esetemben legalábbis én csak magamnak okoznám, mert semmi okom nincs rá.)

(Igazán nem tapasztaltam még, szóval arról nem tudok nyilatkozni.)

2014. febr. 12. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet csak így ezekbe beskatulyázni, de ha muszáj, akkor 2-es...

Igazából van az egészséges kategória, amikor ténylegesen megjelenik a harmadik, és vetélytársnak érzi az egyik fél.

És van a beteges, amikor valaki paranoiásan minden megmozdulás mögött egy harmadikat vél felfedezni, ezzel szinte rabságban tartva a párját... ezt soha nem lennék képes elfogadni!

2014. febr. 12. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:

1. Szenvedtem már tőle.

De hamar rájöttem hogy semmi értelme, mert láttam hogy a csajnak semmi esélye a férjemnél. Illetve, ha egy pasi olyan aki elcsábítható, akkor annyit is ér. Tehát nincs értelme kapálózni, akkor vigyék. Nem fogok ezen idegeskedni.

illetve

6. Tudom kezelni.

Éltem olyan kapcsolatban, ahol betegesen féltékeny volt az akkori vőlegényem. Semmi nem hatotta meg. Így aztán Kezeltem a dolgot azzal, hogy sok sok hiábavaló harc után elhagytam.

Illetve amikor a férjem egyetlen egyszer lett féltékeny, akkor vele szerencsére meg tudtam beszélni, hogy bízzon bennem, mert soha nem csalnám meg.

Hála égnek ez megoldódott, és azóta sem féltékenykedik, mert tudja hogy nincs senki aki felérne addig, hogy veszélyeztesse a kapcsolatunkat, és nem is lesz, mert annál erősebbek az érzéseink egymás iránt, hogy bárki befurakodjon.

2014. febr. 12. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!