Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Barátommal heti 1x találkozunk és eléggé hiányzik mikor nincs itt. Múlthét szombaton aludt itt majd vasárnap volt étvágyam... Hétfőn meg tegnap nem volt egyáltalán.. Lehetséges hogy attól mert hiányzik? :\ Ma sincs egyáltalán étvágyam nem is bírnék enni :\ De ha itt van akkor tudok enni mindig és másnap is.. :\2014. febr. 12. 13:44
1/3 anonim válasza:
Hát bizony, a párkapcsolat ezt is befolyásolja és a szex is. Szex után általában sokan éhesek lesznek és többet esznek, mint általában.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem:\ hát szex után nem vagyok sokkal éhesebb akkor normálisan eszek, de amikor nem vagyok vele akkor kb semmit se eszek :\ Tudom hogy nem a lehet ezt sokáig csinálni hogy nem eszek,vagy csak keveset :\ de nem tudom ezt irányítani. :S hát igen párkapcsolat :\
2014. febr. 12. 14:13
3/3 anonim válasza:
De tudod irányítani, úgy hogy akkor is eszel ha nem vagy éhes, érdemes erőltetni, mert az evés fontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!