Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Légyszi adjatok tippeket h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi adjatok tippeket h mit is tehetnék?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron megismertem egy srácot, először mélyebb barátság alakult ki,majd ő elment pestre tanulni,de én közbe rájöttem h többet érzek iránta szimpla barátságnál.Jártunk 2-3hetet,ő szakított a távolság miatt.A szakítás után én rá-rá írogattam h legalább jóban maradjunk,ő ezt tolakodásnak vette,sztem sokan ellenem hangolják van egy csaj barátja aki utál engem(a legjobb haverjának a csaja)és sztem ellenem hangolta.Azóta sem tudtam vele ketten egy normálisat beszélgetni.Mit tehetnék h megint közelebb lehessünk egymáshoz?Találkozni szeretnék vele,de tudom h az ő fejét telebeszélték,és félek h megint visszautasítja.Mit tegyek?:( L/21
2009. dec. 8. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! A találkozás gondolom a távolságon is múlik, tehát ha emiatt szakítás lett, nem tudom. Az ellened hangolás ellen nem tudsz mit tenni, hiszen nem vagy ott, talán telefonon néha beszélhettek, de ha a levelet tolakodásnak vette...talán egy levélben kellene neki mégis megírnod, hogy baráti szándékkal közeledsz, ne vegye tolakodásnak és rosszul esik, ahogyan veled viselkedik. Ettől csak észhez tér.
2009. dec. 8. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyáron ismerkedtetek meg..Miből gondolod,hogy a srác részéről nem csak egy jó nyári buli volt?Ha én nekem valaki tetszik,és bele habarodnék akkor SENKI nem tudna ellene hangolni...Bocsi,hogy ezt mondom,de a srác normálisan szakított veled,és mivel eddig nem reagált,nem is fog.Hagyd békén,és keres másik hapsit!!
2009. dec. 8. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!