Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal általában olyam 2-3 naponta szoktunk találkozni. Nem túl ritka ez?
1. válaszoló vagyok.
Először is mutassátok be egymást a szüleiteknek. Nem hiszem, hogy nem szívlel. Maximum a fiát félti (Nem tudom, hány éves) egy kapcsolattól. Fél, hogy "elveszíti", ha "csajozik". És nem akarja, hogy együtt legyetek. Beszéld meg a fiúval, hogy beszéljen az apjával, hogy miért ő "kísérgeti"? Túl messze laktok egymástól? (Ilyen helyzetben érthető) Miért kell segítenie az apjának? Házat újítanak? Erre nyugodtan rákérdezhetsz, már csak abból a szempontból is, hogy milyen gyakran tudnátok találkozni és, hogy milyen gyakran segít az apjának. Menj át hozzájuk és ő is menjen át hozzátok. Fontos, hogy a szülők tudják, hogy ki a gyerekük szerelme.
Megint első válaszoló.
Az apjával mindenképp beszéljen a barátod. Hamarosan "nagykorú" lesz és nem találhat ki mindig valamit. Kezdjen egy kicsit önállósodni. (Nem üvöltözni az apjával persze.) Csak beszéljék meg, hogy ne találjon ki semmit és hagy élje az életét. Elvégre fiatalok vagytok, ilyenkor nem szabad rövid pórázra fogni. :)
Menjčl te is segiteni az apjänak čs mindenki jol jär
Ja amugy a 2-3 nap jo lenne
Talälkoztok majd a lagzi utän majd naponta
Igaz mi naponta talälkoztunk de mi se kefčltünk csak 2-3 naponta
A lagzi elött
Az is lehet pl,hogy az apja azért csinálja ezt,(talál "munkát" ,elfoglaltságot a fiának),mert nem akarja,hogy naponta eljárjon otthonról a barátnőjéhez.
Szerintem egy beszélgetést mindenképpen megér ez,beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!