Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy tévhit lenne, hogy a nők nem szeretnek szexelni?
Bizony ez nagyon komoly tévhit!
A JÓ szexet szeretjük, persze nem mindegy, kivel. :P
Hát bizony,de az nem mindegy hogy kivel.Ha jóképű vagy,akkor úgyis ugrálnak utánad a csajok és felajánlkoznak.
Ha nem vagy az,akkor meg mész a levesbe,és semmire nincs esélyed náluk.Szóval ez külső kérdése,amire nem jönnek rá,hogy adottság és nagyon kis mértékben lehet változtatni rajta.De hát nők...mit vársz?
Szegény utolsó 6-os...
Gondolom érte 1-2 csalódás pár r*banctól és onnantól kezdve leírja az összes többi nőt. Hát igen..."férfiak".
20/L
Az!
Én nagyon szeretek,legtöbbször én mászok rá a barátomra is!:D
Kedves hetes.
Elárulom, azokban lehet a legnagyobbat csalódni sok esetben, akitől a legkevésbé sem várnád. Nem kell r_banc_zni, és kigúnyolni azt aki eleget kapott már az élettől. Talán majd ha érettebb leszel, megérted, kívánom ne kelljen átélned a másik oldalon.
36 F
Abszolút tévhit. Nálunk például a párom nem szereti a szexet annyira. Hozzáteszem az előző válaszoló miatt, hogy pedig nem is az a kimondott jó képű pasas és mégis majdnem 3 éve vele vagyok! Ha valaki szereti a másikat leszarja a külsőségeket. Oké ne legyen zombi, de a külsőség másodlagos.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!