Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy magyar focista híresnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magyar focista híresnek számít? Lehet ebből még igazi kapcsolat?

Figyelt kérdés
Ti, ha meghalljátok azt a nevet, hogy Hidi Patrik egy híres ember jut eszetekbe, vagy senki? Nem róla van szó, de akivel mostanában "találkozgatok" is 23 éves, NB1-es focista, és talán jelenleg a legjobb magyar csapatba játszik. Ma megtudta pár ismerősöm, hogy milyen a viszonyunk, és egyből leszavazták.Azzal jöttek, hogy Ő bárkit megkaphat, mert híres és gazdag (egyébként nem az). Szerintem ez butaság, de bevallom kicsit bizonytalanodtam.Nektek mi erről a véleményetek?
2014. febr. 11. 01:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
minek kell ennyire hányingert keltően rosszindulatúnak lenni?!?! nem szárad le a p ofátok?! nem is tudtok semmit a csókáról..
2014. febr. 11. 02:57
 12/16 anonim ***** válasza:
26%
a focistákról éppen eleget, sajnálom ez van ha valaki a korpa közé keveredik megeszik a disznók...
2014. febr. 11. 04:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Kb mint egy Kenyai jéghokis.
2014. febr. 11. 04:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem se mond semmit.

Aztán, ha olyan lesz a visznyotok, mi van?

Nekem nem híres(?) focistával és nem focistával is volt sz.ra visznyom, túléltem, és tapasztaltabb vagyok, jobban kiismerem a pasikat.

23 alatt nem éppen gyereket aartam, így nem gondolkodtam olyanon, hogy csak 100% ban normális legyen...

2014. febr. 11. 08:13
 15/16 anonim ***** válasza:
62%

Egy rövid ideig fociztam megyei másodosztályban. Hirtelen exponenciálisan megnövekedett az utánam koslató csajok száma, pedig még csak nem is voltam valami kiemelkedő teljesítményű játékos.

Sokan egyszerűen megőrülnek azért, ha focista a barátjuk, teljesen mindegy, hogy akár egy botlábú "megyenégyes", vagy NB 1-es, csak focista legyen.

Kérdező: attól, hogy valaki focista, még ugyanolyan ember, mint bárki más. Pláne, hogy azért a magyar bajnokság nem egy világsztárok gyülekezete. Őszintén, még csak azt sem tudom, hogy az általad említett játékos melyik csapatban játszik.

Szóval igazából még csak híresnek sem mondanám. Persze, van, akinek ennyi is elég attól, hogy elszálljon. De önmagában még nem jelenti azt, hogy léha életet éljen.

Meg tudod, attól, hogy valaki akárkit megkaphatna, még nem jelenti azt, hogy akárkit meg is akar kapni.

2014. febr. 11. 08:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Én eléggé otthon vagyok a fociban (bár a magyarban nem annyira), de Hidi Patrik egyáltalán nem híres és nem is gazdag (nyilván ez relatív). Tehát igen, pont olyan kapcsolat lehet belőle, mintha a szomszéd postással jönnél össze.
2014. márc. 2. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!