Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magyar focista híresnek számít? Lehet ebből még igazi kapcsolat?
Nekem se mond semmit.
Aztán, ha olyan lesz a visznyotok, mi van?
Nekem nem híres(?) focistával és nem focistával is volt sz.ra visznyom, túléltem, és tapasztaltabb vagyok, jobban kiismerem a pasikat.
23 alatt nem éppen gyereket aartam, így nem gondolkodtam olyanon, hogy csak 100% ban normális legyen...
Egy rövid ideig fociztam megyei másodosztályban. Hirtelen exponenciálisan megnövekedett az utánam koslató csajok száma, pedig még csak nem is voltam valami kiemelkedő teljesítményű játékos.
Sokan egyszerűen megőrülnek azért, ha focista a barátjuk, teljesen mindegy, hogy akár egy botlábú "megyenégyes", vagy NB 1-es, csak focista legyen.
Kérdező: attól, hogy valaki focista, még ugyanolyan ember, mint bárki más. Pláne, hogy azért a magyar bajnokság nem egy világsztárok gyülekezete. Őszintén, még csak azt sem tudom, hogy az általad említett játékos melyik csapatban játszik.
Szóval igazából még csak híresnek sem mondanám. Persze, van, akinek ennyi is elég attól, hogy elszálljon. De önmagában még nem jelenti azt, hogy léha életet éljen.
Meg tudod, attól, hogy valaki akárkit megkaphatna, még nem jelenti azt, hogy akárkit meg is akar kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!