Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi tegyek? Mi lehetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi tegyek? Mi lehetett a baj? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden.

Egy szilveszteri bulin ismertem meg. Kiderült hogy nem rég vetett véget egy korábbi kapcsolatnak amiről nem tudok semmit. 6 nappal utána ráírtam és elkezdődött minden. Távol lakom tőle úgyhogy elején csak neten keresztül beszélgettünk. Nagyon sokat beszélgettünk, filmezgettünk, jól elvoltunk.

Szombatonként fel szokott jönni pestre úgyhogy találkoztunk. Jól mulattunk, kaptam a jeleket és próbáltam megfelelően reagálni. Mint kiderült jól csináltam a dolgaimat mivel mikor vártunk a metróra és mutattam neki pár zenét úgy magához ölelt mintha élete szerelmét ölelné. Ott voltunk egymás karjaiban amíg megjött a metró. Felszálltunk és ott is hozzám bújt. Megérkeztünk, vártunk a villamosra és magamhoz öleltem. Egyre szorosabban.

Megjött a villamos, elköszöntem tőle és néztem ahogy elmegy.

Újabb hét távol tőle. Rendes napi program. Egész nap beszélgetünk. Mikor végzünk suliban felmegyünk skypera és nézünk egy vagy több filmet. Eljött a következő szombat.

Sétálgattunk, elmentünk biliárdozni, megtanítottam hogy kell közben egymással is szórakoztunk.

Mikor vége volt a második menetnek közel volt hozzám, magamhoz öleltem és megcsókoltam, ő visszacsókolt és még szorosabban ölelt. Leadtam a golyókat és visszaraktam a dákót a helyére, kifizettem, visszamentem hozzá és a széken ült. Ráraktam a kezeimet a vállára hátulról, megkérdeztem hogy fáradt-e majd fölé hajoltam és megcsókoltam megint.

Elhagytuk a bárt, sétálgattunk a városban majd kapott egy hívást és mennie kellett. Rám nézett a szép zöld szemeivel, nagyon szomorú képet vágott és megkérdezte hogy baj e. Magamhoz öleltem és mondtam hogy nem.

Röviddel utána elköszöntem tőle. Estig nem hallottam felőle semmit csak azt hogy fáradt.

Másnap ráírok a szokásos jól aludtál szöveggel. Látja de nem válaszol. Jó órával később megkérdezem mi a baj. Látja de nem válaszol hosszú ideig.

Repül az idő mint az ólomszárnyú betonbagoly és végül hallok felőle. Csak egy üzenet.

"Ne haragudj, de ez az egész nekem túl sok , én nem akarok tőled semmit .."

Nem tudom miért. Próbálok választ kicsikarni belőle de semmi. Hívom de először nem veszi fel.

Este van, hazaértem, összetörve felhívom és csak ennyit mond:

"Az utolsó amire most szükségem van az egy párkapcsolat."

Nem értem. Ő kezdeményezett. Egyértelmű hogy akart tőlem valamit.

Én rontottam el? Mi volt a baj?

Ha egy átlagos lányról lenne szó nem akadnék ki ennyire. Abban se vagyok biztos hogy ezt ki kéne raknom ide és ahogy elnézem ezt a kis irományt engem annyira nem győzne meg de most minden ujjammal próbálok kapaszkodni.

Elég ótvar életem van és amióta elkezdtem beszélgetni vele minden sokkal jobb lett. Az idő csak úgy repült. Végre jól aludtam. Végre eleget aludtam. Rossz szokásaimmal is felhagytam. Boldog voltam.

Fbn letiltott, skypeon letörölt. Nem tudom elérni csak telefonon de inkább nem zargatom mert ha van esélyem akkor félek hogy elijesztem.

Jelenleg csak annyi jut eszembe hogy lemegyek a kollégium elé ahova jár és megvárom míg megérkezik. Ha kell várok egész nap de beszélni akarok vele. Nincs sok pénzem csak pár ezer forintom és a vonatjegy elég drága oda, ha elköltöm a jegyre akkor lehet hogy nem lesz kajám a héten de erre szívesen áldoznék.

Tudom, ha odamegyek akkor nem biztos hogy nyerek, sőt szinte biztos hogy nem nyerek de ha nem próbálom meg akkor 100% hogy veszítek.

Ti mit tennétek? Ti erre mit reagálnátok?

20

2014. febr. 10. 22:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom elveszíteni. Küzdeni akarok érte. Mindent megadnék hogy visszaszerezzem.
2014. febr. 10. 22:35
 2/6 anonim válasza:
egy pótlék voltál neki (búfelejtő).. aztán kereste az exe őt és visszatáncolt hozzá. Azért tiltott le téged mindenhonnan nehogy elmond az exének h mi is volt köztetek. Hagyd a francba.. ilyen lány nem ér egy forintot se. Keress olyat aki megbecsül és szeret.
2014. febr. 10. 22:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Kérlek az ilyen nem éri meg és társai kommenteket hanyagoljátok mert sajnos nem segít. Voltam már korábban is szerelmes de ez most más. Ez nagyon más.
2014. febr. 10. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:

én is erre gondolok, hogy a volt fiúja hívta.

nem rontottál el semmit a leírás alapján, jó olvasni. egyedül a végén. ne erőltesd. ne kényszerítsd. legjobb esetben nem tudja, hogy mi legyen, te, vagy a másik. akkor pedig legjobb, ha érzi, hogy elveszíthet téged. így csak annyit lát, hogy hm...tökjó, hogy másnak is kellenék. akár őt is választhatnám...akár. de még van időm eldönteni, ha ez rosszra fordul.

szóval szerintem: ha írnál neki vmi olyasmit, hogy

szeretted volna, ha ő mondja el, de magadtól is látod, hogy már nem szívesen találkozik veled, és nem kell megmagyaráznia.

valami olyasmit, hogy érezze, hogy csúszol ki a kezei közül, és last minute van.

vagy keményebb, de működhet:

nem foglak többet keresni, de kérlek, te se keress többet.

ha van benne kis kurázsi és közepes érdeklődés, szerintem ráharap.

onnan gondolom, hogy velem eljátszották, és bár abban a pillanatban azt mondtam, hogy jó, bevált. nagyonis.

2014. febr. 12. 12:39
 5/6 anonim válasza:

nyilvánvalóan nem volt még komoly/mélyebb kapcsolatod, hiszen egyértelmű, hogy mi történt. a lány még nem dolgozta fel az előző kapcsolatát, persze szeretné, és próbál másfelé nyitni, de ezek szerint még ő sem tudta, hogy ez nem így működik. :) az ember szervezetében egy szakításkor olyan biológiai/kémiai folyamatok indulnak el, hogy egyszerűen képtelen legyen egyik napról a másikra tovább lépni. (a felszínes kapcsolatokat, amiből simán tovább tudnak az emberek lépni, ne vedd alapul) ez azért alakult ki az evolúció során, hogy még komoly összetűzések után is kitartsanak egymás mellett (pontosabban képtelenek legyenek elválni) a párok. talán szerencsés vagy, ha ezt nem kell megtapasztalnod majd az életben, mert ez olyan érzés, mint valami drogfüggőség, pontosabban az azt követő elvonókúra. :) ilyenkor megtapasztalja az ember, hogy mennyire állat valójában, és hogy a tudat, az akarat és ilyen dolgok, mind csak illúzió. kevés a 'szándék'. az embernek ugyan vannak józan pillanatai, amikor nem is érti, mi volt fél órával korábban, aztán jön a mélyrepülés. mindegy, valószínűleg hiába ragozom, mert ezt át 'kell' élni. :)

a viselkedését ne vedd személyed ellen irányulónak. sőt, az a tény, hogy ilyen lányt sikerült választanod, azt mutatja, hogy olyan partnert fogsz találni, akivel képes leszel mélyebb kapcsolatot kialakítani. egyszerűen peches voltál, amiért rossz időszakában találkoztatok.

a viselkedése mögött több lehetőség is állhat, de mind az ellen szól, hogy próbálkozz nála. (legalábbis a közeljövőben, ami legalább 1-2 hónap)

1. lehet, hogy újra összejött az exével

2. lehet, hogy undorodik magától, amiért úgy érezte egy józan pillanatában, hogy lehet valaha mással.

ha konkrétan szeretnéd látni, mi zajlik le benne most, és amikor együtt voltatok, akkor ajánlom sinead o'connor nothing compares to you című számát elemzésre :)

2014. febr. 12. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy a csajozásod is úgy sikerült, mint a kérdésed *rövid* megfogalmazása.
2014. febr. 20. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!