Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok, ez már Ő lehetett?

Lányok, ez már Ő lehetett?

Figyelt kérdés

Egy nagyon erős nyomást éreztem a pocimban a szemérem domb felett kb.10 cm-el és kicsit oldalt.Annyira feszített,hogy odanyúltam és teljesen ki volt domborodva a hasam.Egy fél perc múlva már kezdett lejjebb menni de még mindig érzem,hogy ott keményebb.

16 hetes vagyok.

2010. aug. 11. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem hiszem hogy 16 hetesen "kinyomják" magukat. Az én babóm 28 hetesen kezdte kinyomni magát. Már kevesebb a hely...

16 hetesen még nagyon nagy helyük van! Olyan mozgást figyelj, mint mikor pukiznod kéne de nem engedheted ki, és benned mozog a levegő...! Az lesz Ő!!

Kellemes babavárást

Üdv 31 hetes pocis

2010. aug. 11. 19:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!De akkor mi lehetett?Mert tuti nem bélmozgás,azt tudom milyen.És annyira feszített mint még soha semmi.
2010. aug. 11. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Feszülhet egyszerűen attól is, hogy nő a baba, tágul a méh, és bár korainak tűnhet, de "gyakorol" a nagy napra. Vannak úgynevezett tartó izmok, és annak a tágulsa is jár hasonló tünetekkel. A baba mozgása valóban olyan, mint a bélmozgás, majd nemsokára megtapasztalod! :)

Kinyomni pedig a 24-25. hét után fogja majd magát, mert már szük lesz neki odabent. :))

Minden jót:

3 kisfiú anyukája

2010. aug. 11. 19:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is a választ!

Annyira várom már :) és ezt még nem éreztem soha.

Minden jót nektek is!

2010. aug. 11. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg. Hamarosan érezi fogod. Olyan isteni érzés, amilyet álmodni sem mertem volna eddig. nekem a 20. hét után jelentkezett.

Boldog babavárást, és nagyon jó egészséget a felneveléséhez!

27hkm

2010. aug. 11. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi,kedves vagy :)Remélem hamar eltelik ez a pár hét és érezni fogom.

Sok boldogságot a kis pocaklakódhoz :)

2010. aug. 11. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:

16 hetesen még biztosan nem érzed, ahogy kinyomja magát, bár a magzatmozgást (nagyon aprókat) már érezhetsz, főleg, ha sokadik terhesség. Én most várom a másodikat, ma vagyok 28 hetes, de kb. 4 hete érzem csak hogy kinyomja magát, pedig most már a 13. héten éreztem a magzatmozgásokat.

Türelem, hamarosan semmivel össze nem téveszthetően fogod érezni a babádat!

2010. aug. 11. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
Vasárnap töltöttem a 12 hetet, és aznap estefelé a hasam jobboldala jobban ki volt dudorodva. Nem sokáig, kb. fél óráig, utána eltűnt. Szóval szerintem elképzelhető, hogy már ilyen kicsiként is ki-ki domborodik itt-ott, amikor olyan kedve van.
2010. aug. 12. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!