Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exbarátnőm két éven kereszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exbarátnőm két éven keresztül hazudozott nekem, szakítottunk és idén úgy öntött, hogy pénzügyi területen tanul tovább. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Először is szeretném, ha kerülnénk az olyan hozzászólásokat, hogy mit foglalkozok én egyáltalán a volt barátnőmmel.. Mivel elkerülhetetlen, hogy az ember halljon olykor egy-két érdekes információt az exbarátnőről (veletek is előfordult egészen biztosan), így jogot érzek rá, hogy megvitassam a haverjaimmal, vagy akár veletek is.

Szóval két évig voltunk együtt, ebből az utolsó 6 hónapot együtt is éltük egy bérelt lakásban. Az utolsó hetek viszont borzalmasak voltak, sorozatos veszekedések, egyet nem értések, szőrszálhasogatások, majd az tette fel végül az i-re a pontot, hogy kiderültek a hazugságai a saját családjáról, a szüleiről, az iskolájáról, a barátairól, mindenről, ráadásul őket (a szüleit, a barátnőit, osztálytársait..) is átverte ugyanilyen szintű hazugságokkal, ferdítésekkel. Szó nélkül lelépett, mert nagyon égett alatta a talaj, azóta nem beszéltünk egy szót se. Az egész életét végighazudta, nem csak a kapcsolatunk épült csupa hazugságokra, hanem az egész élete.

Egyéb rossz tulajdonságai közé tartozott, hogy hiába ápolgattam az önbizalmát, az neki sosem volt, ezáltal minden embert LENÉZETT, és sokszor volt antiszociális kirohanása, megnyilvánulása.

Eddig minden OK.. Viszont amit pár hete hallottam, az az volt, hogy elhatározta, pénzügyi iskolában fog továbbtanulni. PÉNZÜGYI területen fog valószínűleg évek múlva dolgozni. PÉNZÜGYI területen.

A kérdésem a következő: mint kívülálló, ha tudnék róla, hogy egy pénzügyi cégnél dolgozik egy, az egész életét mindenkinek végighazudozó nő, akkor mégis mit gondoljak arról a cégről, aki egy ilyen gátlástalan férget alkalmaz? Hogy bízzam a pénzemet egy ilyen nőre, aki egy komoly céget képvisel? De ha saját céget alapít, hogy bízhatnék rá akármennyi összeget, ha ismerem a természetét, az előéletét? Meghűlt bennem a vér, amikor meghallottam, hogy milyen tervei vannak. Ti mit gondoltok erről? Nektek van olyan történetetek az ex párotokról, akin ledöbbentetek a későbbi tevékenységei miatt?

2014. febr. 10. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a pénzügyi területen dolgozók olyan jótétlelkek?
2014. febr. 10. 19:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, alapvető elvárás, hogy nem élnek vissza a bizalmammal.
2014. febr. 10. 19:24
 3/10 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Szerintem meg pont testhezálló, a legnagyobb szarkavaró, leghazugabb embereket a politika és a pénzügyi szektor gyűjti! Nem hallottál még a csaló, pénzügyi manipulációkat végző bankokról, bankárokról!? :D
2014. febr. 10. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát kiscsávó szerintem te k--vára el vagy tévedve az élet útvesztőjében. Mint kívülálló, szerintem semmit nem jelent, hogy mit tanul, másrészről az emberek nagyobb része lop, csal, hazudik, szal a rinyát be lehet fejezni, és magaddal törődj, meg azzal, amin tudsz változtatni.

Úr isten, mintha egy álomvilág lenne körülötted... Mintha mindenki, aki céget alapít, aki a pénzügy területén dolgozik, maga lenne a szent... Persze persze, az álomvilágodba az elvárás a báránylelkű pénzügyi emberekről megvalósulni, de ez a Föld nemvű bolygó. Te jó ég.

És igen, röhej hogy ezzel foglalkozol.

2014. febr. 10. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Azon a területen előny is lehet, hogy szociopata :D De biztosan ellenőrzik majd valahogy. Te tudod, milyen, téged nem fog becsapni.
2014. febr. 10. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne érdekeljen már,hogy mit csinál.

Nem neked kell megmenteni az egész világot,nem szappanoperában élünk.

2014. febr. 10. 22:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagyon sok csaló hentes, autószerelő, van, simlis ügyvéd, aki kiszolgálja az ingatlanmaffiát, zugorvos, aki ellátja a lelőtt-megsérült gengsztereket a rendőrség értesítése nélkül, átverős építési vállalkozó... nem szakmától függ, nincs olyan szakma, ahol ne lenne tisztességtelen ember, még pedofil papok is vannak, a jótékonysági szervezeteknél dolgozók lopják az adományokat, mit akarsz még?
2014. febr. 25. 12:02
 8/10 anonim ***** válasza:

És ha a fodrászod lenne ilyen ember,akkor többet nem járnál ahhoz a fodrászhoz fogadjunk!

Kérdező, még mindig túl nagy feneket kerítesz a volt csajodnak, aki meg sem érdemli azt, hogy akár csak haragudj rá!

Én is sajnos sok elmebajost ismerek, dolgoztam pénzügyi és más területen is, és sajnos elkerülhetetlen, hogy az ember idiótákkal legyen körülvéve!

Ami a múlt,az elmúlt.

Aki ennyit hazudozik, az már beteg kategória.Én is ismerek sajnos ilyet...

2014. febr. 25. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:

És te hazudsz az új csajodnak arról, hogy ennyire érdekel a volt barátnőd?

Jól érzed te, hogy mi a baj, csak próbálod elbagatelizálni. Értem, hogy nagy trauma lehetett a hazugsága, de egy idő után ezen túl kéne lenned, és ha ilyen volt, akkor nem kéne, hogy érdekeljen.

Különben is, "fog" továbbtanulni. Ez még jövő idő, nem lehet, hogy ezt is csak hazudta? DE KIT ÉRDEKEL??

2014. febr. 25. 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:

És vajon ÉN mit gondoljak arról a cégről aki egy olyan furkálódós, haragtartó kiskancsót foglalkoztat, mint pl. TE!

Mert ha már megkérdezted itt, akkor itt meg ÉN formálok jogot, hogy a kérdésed alapját firtassam.

Szóval egy 1-től 10-es skálán menyire érzed magadat f.a.s.z.fejnek?

2014. febr. 25. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!