Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy egy ferfi tenyleg megelekszk egy novel?
Természetesen létezik. :)
(No offense, de a helyesírásodon javíthatnál.)
Persze, hogy létezik!
Tudod, van, hogy az egy több, mint a sok.
Azért az a "majdnem mindenki" (nagyon remélem) eléggé túlzás. Valóban sok megcsalás történik, de azért a "majdnem mindenki" kicsit erős.
Én ugyan csak 1 éve vagyok együtt barátnőmmel, de SOHA meg sem fordult a fejemben, hogy megcsaljam.
Szerintem létezik ilyen. Bár én sem vagyok kicsapongó férfi, fenntartom magamnak a jogot arra hogy diszkréten élvezzem más nőkkel is a testiséget.
Arra, hogy ezt nem igazán teszem két okom van, szintemnek megfelelő nők jellemzően adnak magukra annyira, hogy nem alázzák meg magukat azzal, hogy szeretők legyenek, a testileg jó, de egyébként értéktelen nők meg már nem vonzanak.
Ha értékes nőkkel több lehetőségem lenne a testiség élvezetére, arra nem mondanék nemet (mindezt maximális diszkrécióval), de családomat akkor sem hagynám ott. Szerintem ez az igazi hűség.
Persze, hogy van ilyen. Ha tényleg semmi probléma nincs, akkor mégis miért keresne más nőt? Pláne ha már gyereke is van tőled. Értelmes ember nem kockáztatná a családját egy futó kalandért.
Ja és: eszedbe ne jusson most kémkedni utána. Azt veszem észre, hogy rengeteg nő csinálja magának a problémákat, ha azok maguktól nincsenek. Te ne legyél ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!