Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kiölni magamból az érzéseket úgy, hogy utána ne érezzek semmi vágyat a nők iránt és ne is érdekeljenek tovább?
Ha még nem írtál az #50-es válaszolónak, akkor én nem puszit küldök neked, hanem egy nagy tockost! Egy mentséged lehet, ha túl fiatal vagy hozzá... De akkor meg nincs okod nyavalyogni.
37F
50-es.
Köszönöm szépen a biztatást,de nálam már nincsen több esély az a helyzet.Nem tudok több esélyt adni erre magamnak,mert belefáradtam teljesen.
Több,mint 8 évig küzdöttem hogy lehessen valami,semmi eredménye nem lett.
Kimerítő,romboló volt teljes mértékben. :/
Szép szavak,és derültem is azon amit a végén írtál.De én nem látom ilyen szépen ezt a dolgot,én már nem tudok hinni abban,hogy lesz valakim egyáltalán az életben.Pont azért,mert soha életemben nem érdeklődött felém egyetlen nő sem.
Ja hát kicsit fiatal vagyok hozzá,az a helyzet. :)
24/F
De ha továbbra is ezen a témán lovagolsz és szomorú leszel, akkor semmi se fog változni. Közhely amit mondok, de minél jobban görcsölsz annál tovább leszel egyedül. Legyél pozitívabb és ne akarj annyira párt találni, mert a nők ezt megérzik és bizonytalanságot sugárzol bennük, ők azt szeretik ha független vagy és eltudod fogadni magad, légy ilyen.
Ja és nem a mai világot kell hibáztatni, mert a hiba gyakran önmagunkban kereshető és magunkkal kell foglalkozni, nem a világ bajaival, mert jobb életszemlélettel a világ is sokkal jobb lesz.
A világ mindig ilyen volt, mint most ezért mondom, hogy nem ott kell a problémát keresni, hanem megtalálni magunkban a boldogságot, ami miatt érdemes felkelni és élni, ezek lehetnek apró dolgok is.
Az a fontos, hogy ürítsük ki a fejünket ne legyenek gondolataink, ha ez megvan onnantól tudatosabban cselekszünk, békésebb lesz a hangulatunk ami által boldogabb leszünk és jönni fog minden a maga útján.
Én is olyan voltam mint a kérdező aztán nézetet váltottam és már nem vagyok frusztrált, gondterhelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!