Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan járjak utána, hogy megcsal-e?
Sokáig érzetem, hogy valami nincs rendben a párommal, de vártam mi lesz. Hosszas kérdezgetés után kinyögte, hogy úgy érzi nem tud úgy szeretni ahogy megérdemlem, megadni ami jár...stb. Elég elcsépelt szöveg. És szakított. Rá egy napra mégiscsak meggondolta magát és előállt azzal hogy mégiscsak helyre akarja hozni. Nah az én bizalmam itt szakadt meg :/
Mivel szeretem persze, hogy belementem a békülésbe. De azért mégsem hagy nyugodni a dolog.
3éve vagyunk együtt,de facebookon még most sincs kiírva hogy kapcsolatban (nem nagy dolog, de engem már nagyon zavar) Közös képen ha bejelöltem rögtön törölte a jelölést.
Szégyellem magam, de belenézek a telefonjába. Az adatforgalomban vagy találok női neveket (SMS, hívás), de már a kapott SMS és a hívólistából (csak az) ki van törölve. Vagy az egész adatforgalom törölve van.
Nagyon rossz érzés hogy nem tudok benne megbízni és ez a bizonytalanság kikészít.
#1 Tökéletesen igaza van, mindenben egyetértek vele.
Szakíts vele, ebből az emberből soha nem lesz jó férj. Fiatal vagy, tutira hamar találsz jobbat. Egy ilyen embernél nem nehéz jobbat találni. A szakítás kicsit fájni fog, de hamar elmúlik.
36F
#2-es vagyok.
A válaszom: Ne törődj vele, ha nem csalt meg akkor sem érdemel meg téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!