szia, en voltam aki kerdezte tegnap hogy elmult e mar a depid kedves fiu...es szomoruan hallom hogy nem valtoztak a dolgok. Tudod, te egy erzekeny lelek lehetsz, aki nagyon vissza tud esni magaba, amikor csalodik. megertelek,mert latom a vilagot ,ahogyan valtozott. Az ertekrend, a lanyok...nagyon nehez manapsag bizalommal fordulni barkihez is es kapcsolatot kialakitani,marmint melyet, felszineset annal konnyebb, mert ahhoz tenyleg eleg ha van penzed, kocsid es egy jol bevalt, betanult stilus, amivel bolonditod a nagy atlagot. De vannak erzekeny lanyok is meg, akik ilyen fiut keresnek , mint Te. kevesebb ferfi van , egyedulallo mint lany, es hidd el nagyon sokan varnak megismerkedni normalis pasikkal. En egyedulallo no vagyok, nemreg multam harminc, es nemreg szuletett a kisfiam, akit szinten egyedul nevelek, a sztorit hagyjuk, a lenyeg hogy, en sem adom fel, talan talalok meg egy rendes , felelossegteljes part. nagyon szar, mert latom, hogy mik a preferenciak...es ettol szenvedsz te is. De az erzest, a szeretetre valo vagyakozast nem lehet kiolni magadbol, ez maga a lelked termeszete es nem tagadhatod meg ennyire onmagad, mert ettol akar fizikalisan is beteg lehetsz, ha igy szenved a lelked. Ne hagyd el magad, es ne add fel. Talan eddig tartott ez a resz a sorsodban, hogy ennyi csalodas es visszautasitas erjen, es most mar maskepp lesz. Nem tudhatod te sem. soha ne mond hogy soha. a nemi vagyakat talan ki lehet olni, de ahhoz kell talalnod valami mas dolgot, ami lekot, ezert ajanljak sokan a melot, meg celokat. ami jo is, de ez sajnos nem fog atolelni ejjel, es megcsokolni a homlokod, vagy teat hozni ha beteg vagy. Ulj le mikor van egy perced, vegyel nagy levegoket a friss esoillatban es kerd meg onmagad, hogy meg adjon eselyt ra, hogy legyen valakid. en is szeretnek egy jo apat a fiamnak, egy olyan tarsat, akinek jelent valamit meg az adott szo, mert egy ferfi ettol ferfi, vedelmezo, menedek a nonek. egy no pedig ugyanigy menedeke a ferfinak. A prostis tanacs se volt rossz tenyleg, es nagyon jol irta hogy gumival, csak van amit mar ugysem lehet kivedeni pl a HPV virust. latod legalabb ezekbol kimaradsz :D undorito dolgok, es a kapcsolatokban is a feltekenykedes, az irigyseg meg parok kozt is nagyon sok bonyodalom es nehezseg, persze akik igazan szeretik egymast, azoknak a nehezsegek megerositik a szerelmet. Na mindegy, nem papolok tovabb, csak tegnap ejjel mikor elolvastalak, fajt a szivem erted:) arra gondoltam hogy meg nagy yogik indiaban, meg ilyen szent emberek is alig tudtak kiolni ezt az erzest magukbol, csak ugy tudtak lemondani a nokrol, a csaladrol, hogy a felsobb erzest kaptak Istentol, ami betoltotte az eletuket. kivanom neked talald meg ezt az eletedben te is, barhogyan, ahogy majd jon, amiben jolesik. De foleg egy noben, aki majd szeret es gondoskodik rolad. mert hidd el hogy van, aki szeretne egy olyan pasit , mint te. tuti. mert aki igy vagyik ra, annak meg kell kapnia. viszont lehet hogy a vegen majd megbanod, hogy erre vagytal annyira :D de inkabb igy legyen! mert akkor megtapasztalod es ateled milyen is a szerelem. en kuldok neked egy kis csokot addig is :) (es nem vagyok egy csunya lany :D ;) es most hogy szoptatok pamela anderson is megirigyelhetne a melleimet :D haha. najo bocs. csak fel akartalak dobni! puszi