Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet atverni egy pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet atverni egy pasit?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy idobe nagyon tetszet egy fiu de amikor en kezdemenyeztem finoman szolva le razott,nem reg ismet feltunt,most o szeretne velem lenni de nekem van valakim es nekem nem kell. Ra jottem,hogy mekkora taplo es jo lenne jol at verni mert hidjetek el meg erdemli. Nekem nem szokasom ki loni a fiukal de vele valahogy azt kellene tegyem egy jo otlet kellene,szerintem csak szoba nem lehet meg alazni. Ha valakinem van par otlete kerlek segitsetek. Fontos lenne!!
2008. júl. 19. 23:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ugy is lehet erteni,hogy az egykori rut kiskacsa mostanra hatyu lett.Aki nem volt jo most meg mindenki ot akarja,de nekem nem kell senki hissz van baratom akivel nagyon jol meg vagyok, mar elfelejtetem ezt a dolgot de most ,hogy ujjra feltunt nem akarom annyiba hagyni.
2008. júl. 20. 00:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez a topic engem is erdekelne. Hasonlo helyzetbe kerultem en is.. es igen nem szep dolog az ilyen modon valo torlesztes de higyetek el vannak olyan pasik akik ezt megerdemlik, igy legalabb felebrednek nem ok a vilag kozepe!! es pontosan az kell h egyszer ok essenek pofara de nagyon egy lany altal, h kicsit csorbuljon mar az a franya egojuk!!
2008. júl. 20. 07:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

nem ertem, miert olyan fontos nektek (kerdezo es utolso valaszado), hogy valakinek letorjetek az egojat? ha olyan nagy van neki, hat isten eltesse, legyen boldog vele.miert zavar ez benneteket. ne a gyerekes bosszun gondolkozzatok, hanem azon, hogy ti magatok, hogyan lehettek boldogok.

amugy, ha en valakit annyira utalok, arra nem szivesen gondolok es probalom minnel jobban elkerulni, hogy ne is lassam, nemhogy meg orakon keresztul agyalok rajta. szerintem neked, kedves kerdezo, ez a pasas valahol meg mindeg tetszik (olyan latens modon).

2008. júl. 20. 08:10
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egy átverés, megalázás csak akkor jó ha egy kreatív ember csinálja és saját kútfőből. Mivel idejöttél feltenni gondolom nem vagy kreatív ezért ne próbálkozz átveréssel.
2008. júl. 20. 08:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem mondom meg tetszik hissz oltan fiu szerintem o ,hogy meg a 65 eves nagyanyom is megnezzi ha az uton el megy melette,de nekem nem kell ezt most komojan mondom. Valamit ki terveltem ma lessz a nagy bevetes ha minden jol megy le irom majd nektek!:DD
2008. júl. 20. 08:56
 16/17 anonim ***** válasza:

értem én hgy miröl beszélsz kellett neked a srác régen t elmondtad neki ő meg a barátai elött gunynt üzött belőled, és most viszont te kellesz neki és most vissza akarsz vágni. jol gondolom? csak emrt nekem valahogy igy jött le a dolog.

hát én a helyedben azt csinálnám, hogy elhivnám valahova de inkább este felé kicsit leitatnám utána pedig meztelenül kikötözném valahova ahol késöbb sokan mászkálnak majd.

2008. júl. 20. 15:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem hívd össze a barátait egy szobába, és oda vidd fel este,,.. kezdjétek el, amit el kell, és a kellő pillanatba kapcsolják fel a lámpát.. vmi ilyesmi, de ezt is csak filmekből láttam :F

A helyesírásról pedig csak annyit, hogy ha tetszik, ha nem, ez a mai világba ad egy képet rólad a többi embernek! Ez is egy alap dolog. És mindig mindenhol meg fogja valaki jegyezni, hidd el! Mégpedig nem kiszúrásról, változtass rajta, neked is könnyebb lesz!

2008. júl. 20. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!