Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet atverni egy pasit?
nem ertem, miert olyan fontos nektek (kerdezo es utolso valaszado), hogy valakinek letorjetek az egojat? ha olyan nagy van neki, hat isten eltesse, legyen boldog vele.miert zavar ez benneteket. ne a gyerekes bosszun gondolkozzatok, hanem azon, hogy ti magatok, hogyan lehettek boldogok.
amugy, ha en valakit annyira utalok, arra nem szivesen gondolok es probalom minnel jobban elkerulni, hogy ne is lassam, nemhogy meg orakon keresztul agyalok rajta. szerintem neked, kedves kerdezo, ez a pasas valahol meg mindeg tetszik (olyan latens modon).
értem én hgy miröl beszélsz kellett neked a srác régen t elmondtad neki ő meg a barátai elött gunynt üzött belőled, és most viszont te kellesz neki és most vissza akarsz vágni. jol gondolom? csak emrt nekem valahogy igy jött le a dolog.
hát én a helyedben azt csinálnám, hogy elhivnám valahova de inkább este felé kicsit leitatnám utána pedig meztelenül kikötözném valahova ahol késöbb sokan mászkálnak majd.
Szerintem hívd össze a barátait egy szobába, és oda vidd fel este,,.. kezdjétek el, amit el kell, és a kellő pillanatba kapcsolják fel a lámpát.. vmi ilyesmi, de ezt is csak filmekből láttam :F
A helyesírásról pedig csak annyit, hogy ha tetszik, ha nem, ez a mai világba ad egy képet rólad a többi embernek! Ez is egy alap dolog. És mindig mindenhol meg fogja valaki jegyezni, hidd el! Mégpedig nem kiszúrásról, változtass rajta, neked is könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!