Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet atverni egy pasit?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy idobe nagyon tetszet egy fiu de amikor en kezdemenyeztem finoman szolva le razott,nem reg ismet feltunt,most o szeretne velem lenni de nekem van valakim es nekem nem kell. Ra jottem,hogy mekkora taplo es jo lenne jol at verni mert hidjetek el meg erdemli. Nekem nem szokasom ki loni a fiukal de vele valahogy azt kellene tegyem egy jo otlet kellene,szerintem csak szoba nem lehet meg alazni. Ha valakinem van par otlete kerlek segitsetek. Fontos lenne!!2008. júl. 19. 23:09
1/17 anonim válasza:
Szerintem senkit sem szabad átverni vagy megalázni. Nem lesz neked se semmivel jobb, ha megteszed. Mondd meg neki szépen őszintén, hogy nem akarsz vele járni, és hagyd hogy békében éljen, ne légy gyerekesen gonosz.
2/17 anonim válasza:
Nem lehetne ezt valahogy másképpen elrendezni,átverés,megalázás meg egyebek nélkül?
3/17 anonim válasza:
szerintem, amint megtanulod az igekötők helyesírását, azonnal át tudod verni...
4/17 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy nem szabad at verni oket es en is nagyon utalom ha ezt tesszik velem, de o egy olyan fiu aki meg erdemli es ideje lenne egy kicsit ha valaki mar at verne, tul bekepzelt es azt hisszi mind lanyt meg tudd kapni a szepsegevel. Nem gonosz vagyok csak szeretnem ha ra jone nem o a vilag kozepe es ezt szoba nem lehet el mondani neki tul be kepzelt ahhoz,hogy ezt meg ertse. Fel huzznam es szepen ott hagynam valami ilyensmi jar a fejembe de az a kerdes,hogy hagyam ott ki kosem vagy micsi?
2008. júl. 19. 23:33
5/17 A kérdező kommentje:
En csak tanacsot kertem es nem arra,hogy a helyes irasomat kritizaljad, nem muszaj valaszolni,ha nem tudol segiteni inkabb legy csendbe es magadba keresed a hibat es ne bennem!
2008. júl. 19. 23:44
6/17 anonim válasza:
Sajnos én nem tudok tippet adni, csak annyit akarok írni, hogy EGY FÉRFI NEM LEHET SZÉP!!!!!!
Ez a csajok kiváltsága! :)
7/17 anonim válasza:
Mindezt azért akarnád tenni vele,mert ő annak idején lerázott téged,mikor te probálkoztál nála?Innen indul ki ez?
9/17 A kérdező kommentje:
Igen megalazott minden baratja elott,nem szivesen mondanam el hogyan csak arra kerlek segitesetek nem akarom annyiba hagyni,vissza akarom neki adni a tartozast. Innem lehet latni milyen fiu megalazott es fel se tunt neki,hogy nekem menyire rosszul esett az a dolog.
2008. júl. 20. 00:08
10/17 A kérdező kommentje:
Ez nem sima lerazas volt annak idejen,hogy figyelj nekem te most nem kelesz mert esetleg mas tetszik eppen. Akkor talan nem is erdekelne ennyire hissz en se jovok ossze minden fiuval aki probalkozik nalam.
2008. júl. 20. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!