Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány pasival voltatok eddig / mielőtt megállapodtatok?
Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekelne, hogy egy nő átlagosan mennyi férfivel fekszik le mielőtt megállapodik? Egyéjszakás és minden egyéb rövid kaland is beleszámít.
Írjátok le azt is, hogy hány évesek vagytok most és, hogy már megtaláltátok-e a párotokat vagy még nem. Ne aggódjatok, nincs rossz válasz. A kis szám is jó és a nagy is! Csak kíváncsi vagyok.
2014. febr. 9. 15:58
11/14 A kérdező kommentje:
#10: Sokkal többet? Az szám szerint mit jelent? 50 - 100 férfival az életed során?
2014. febr. 9. 20:38
12/14 anonim válasza:
Nem. :D 4-el voltam kapcsolatban, egy egyéjszakás volt. De mellette volt még legalább 5-6 férfi, aki nagyon vonzott, lett volna rájuk lehetőségem de mégis kihagytam. Ezeket bánom. :) Ezért elhatároztam, hogy mostantól nem állok ellen a kisértésnek. Felesleges. :)
13/14 anonim válasza:
4 pasival voltam 24 es megtalaltam az igazit
14/14 anonim válasza:
5 darab, és 38 éves vagyok:)
és per pillanat szingli, azaz, alakulóban valami, de a 2000 kilométer kicsit lelassítja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!