Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány pasival voltatok eddig / mielőtt megállapodtatok?
Konkrétan az érdekelne, hogy egy nő átlagosan mennyi férfivel fekszik le mielőtt megállapodik? Egyéjszakás és minden egyéb rövid kaland is beleszámít.
Írjátok le azt is, hogy hány évesek vagytok most és, hogy már megtaláltátok-e a párotokat vagy még nem. Ne aggódjatok, nincs rossz válasz. A kis szám is jó és a nagy is! Csak kíváncsi vagyok.
Az első párom mellett állapodtam meg :D
21N (6 éve vagyunk együtt)
Hat... meg néhány, mikor épphogy csak nem feküdtünk le, de szórakoztunk kicsit. :)
Igen, már megtaláltam a párom.
35/N
Hát én félve írom le. Tavaly év elejéig 6 volt. Egy 5 éves kapcsolatból léptem ki pont 1 éve és ki szerettem volna szórakozni magam... Hát az elmúlt 1 év alatt még 3 fiúval lefeküdtem + egy 4.-el akivel most együtt vagyok.
Most együtt vagyok valakivel, de kizártnak tartom, hogy ne nőjön a szám abszolút. Hosszú még az élet. De még egy ilyen "brutális" évet azért nem szeretnék.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!