Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap ejjel lefekudtem egy fiuvan aki azt mondta h velem lesz meg minden, oszt ma meg lattam egy csajjal kavarni aki a baratnom volt. Mit csinaljak?
Mióta voltatok együtt??
Lehet,hogy csak szexre kellettél neki, sőt tuti, hát nagy baj,hogy egy ilyen srácal lefeküdtél sajna, de már nem lehet megváltoztatni...
A kavarni abban mi volt?csók? vagy láttad őket az utcán vagy más???
Hát ha nagyon szereted,akkor agyál neki egy esélyt vagy beszélgessetek el egy kicsit, de legyél vele kemény,mert ha nem akkor,látni fogja hogy puhány vagy azt máskor is megteszi,te meg engecc neki!Ne hagyd magad!!!
De én a te helyedbe, ha nem olyan hosszú távú még a kapcsolat.kidobnám...,nem hűséges és nem szeret igazán, nem fog téged az ilyen soha megbecsülni,sajna....(:
Keress mást, de azért sok szerencsét!:)
1.válaszóló vok!
Mindent lehet mondani, de ne szavakban hanem tettekben mutassa ki az érzelmeit!!!
Hát inkább keress bizonyitékot és ne másokra figyelj! Aza régóta kb.mennyi idő???
Am hány évesek vagytok??
Lehet sajna még nem élte ki magát vagy másra vágy, de sztem beszélj vele!!!!:)
oszt :D
amugy ha beszélgettek az még nem gáz. te is beszélgess kicsit intimebben előtte egy másik fiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!