Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogya változtathatnék a csókolózási szokásán?
Figyelt kérdés
Párommal nemrég óta vagyunk együtt. Nagyon hevesen, gyorsan csókol, én viszont jobban szeretem ha gyengédebben, érzékenyen, lassabban csókolnak meg. Mondjam meg neki, hogy ez így nem jó, vagy mit csináljak, hogy kicsit "lassabban" csókolózzunk.
Ha szóljak neki, akkor pontosan mit mondjak? Mosolyogva annyit, hogy "lassabban'" ?
2008. júl. 19. 21:43
1/7 anonim válasza:
ha megértő típus akkor mondd meg neki nyíltan, hogy te lassabban szeretnéd...nekem is megmondta a barátnőm, ha rosszul csókoltam:) Mondd neki mosolyogva: "...oké akkor most csókolj egy kicsit lassabban és gyengédebben.." sok sikert :)
2/7 anonim válasza:
pl. lassabban szivem,hova sietsz?:D
3/7 anonim válasza:
Hát szerintem merész vállalkozás meg mondani neki, bár ebbe nem szólok bele... :)
De megoldhatod úgyis, hogy annak ellenére, hogy ő gyorsan csókol, te tartsd vissza és csókold lassan. Amíg ellentétes a két csók, kicsit fura lesz, de ha kitartó vagy, és többször megcsinálod, szerintem rá fog jönni, hogy te most éppen gyengédségre vágysz :)
4/7 anonim válasza:
Pl:Amikor megcsókol,mondd neki utána,hogy csókolj meg mégegyszer,de most mindezt érzékenyebben és lassabban tedd,mint az előbb...(közben persze mosolyoghatsz,míg mondod)
5/7 anonim válasza:
Csáó szerintem csak te csináld lassaban a csaj ugyis kapcsolni fog és átveszi a gyengébb ritmust... szerintem is sokkal jobb lasabban...sokkal másabb érzés de ha észreveszi hogy harapdálod az ajkát meg lassan csinálod biztos leesek majd neki hogy nem kéne ennyire ficánkolni ...2-3 alkalom után na sok sikert
6/7 anonim válasza:
szerintem mond ezt neki: Nem kell megenni holnap is kapsz belőlem:D azt persze kedvesen és vigyorogva:)
7/7 A kérdező kommentje:
én vagyok a csaj :P
2008. júl. 20. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!