Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom életképtelen?

Figyelt kérdés
1 éve vagyok vele,de már kiábrándultam belőle egyszerűen semmit nem csinal egész életében nem dolgozott.Én keményen dolgozom,mikor ide át jőn hozzám kivan nyalva a segge.Mindig én fizetek.Én viszem el moziba stb.Most azt szeretné,hogy vele éljek,és én vegyek ki lakást!de ezzel összeköltőzzni? És lusta nagyon tegnap ránéztem,és mondom Úristen ez egy csőves lóg a nyakamon.Tegnap is elmentem boltba kaját venni,persze h én fizetek ő 20 ft-ot nem ad bele,megcsináltam az ebedet,sosem köszönni meg.De semmitsem ha elviszem moziba azt sem.Ma irta megint nekem,hogy mikor veszek ki lakást mert 27 évesen ,már nem tud otthon élni.Felelőség tudat sincs benne.Mondtam neki,hogy nem sokára,és azt mondta ,hogy jó de gyorsan... már elegem van belőle,ha át is jőn hozzám csak idegesít,pedig nem hívom át,autómatikusan jőn.Szakitsak vele?

2014. febr. 8. 14:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Igen, minél hamarabb, ha nem akarod, hogy egy életen át megnyomorítson! Gondolj bele, te dolgozol, te végzed a házimunkát, kiszolgálod! Ő mit tesz le az asztalra? Hagyd a francba, szívja másnak a vérét!
2014. febr. 8. 14:16
 12/29 anonim ***** válasza:
7: Ez engem is érdekelne! Én se vagyok tökéletes, de ennél sokkal kisebb hibáim vannak. Eddig nem találtam olyat, aki hosszú távon elviselné, de itt meg azt látom, hogy néhány férfi bármit megtehet, akkor is velük maradnak. Hogy is van ez? :D
2014. febr. 8. 14:16
 13/29 A kérdező kommentje:
Hát ez az igen :)egyébként a szűlei tartják el őt 50nm-es lakásba vannak vagy 10 en :) mert van meg 6 testvére.
2014. febr. 8. 14:17
 14/29 anonim ***** válasza:
Dobd ki a fenébe. Én 20 évesen rosszul érzem magam, hogy egyetem mellett nem dolgozok, ez nem tudom hogy bír egész nap otthon dögleni 27 évesen.
2014. febr. 8. 14:18
 15/29 anonim ***** válasza:
57%
Azért szánalmasak vagytok!!!!!!!!DE A VILÁG IS!!!!!!!!
2014. febr. 8. 14:19
 16/29 anonim ***** válasza:

szerintem egyértelmű a döntés :)

nem is mondok semmit:DD

2014. febr. 8. 14:19
 17/29 A kérdező kommentje:
14 es na lazod ezt énsem értem :)
2014. febr. 8. 14:20
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"van meg 6 testvére"

Ja, hát ha Lakatos Rodolfóval jársz, akkor ne csodálkozz, hogy nem dolgozik.

2014. febr. 8. 14:21
 19/29 anonim ***** válasza:
Tényleg ilyen csajokat hol találni? De jó lenne nekem is egy hozzád hasonló,bár én ennyire nem vagyok lusta disznó :D dobd ki a p*csába ez a kullancs tipus :D Hogy lehetsz ennyire birka lelkű? Van más kuki is a világon valoszínűleg sokkal jobbat érdemelsz még ma szakíts vele :D
2014. febr. 8. 14:21
 20/29 anonim ***** válasza:

Még azt kérdezed, hogy szakítsál-e vele? Micsoda kérdés.

Én is tennék fel pár kérdést.

Miért vagy együtt vele? Mi az ami megfogott benne?

Csak azért kérdezem mert én teljesen az ellentéte vagyok és még korban sem vagyok annyira lemaradva(26) és mégis lekerülnek a nők.

Szerintem ebben a kapcsolatban te gyenge vagy, ezért tud élősködni rajtad és veled megcsináltatni mindent.

Ha szakítasz vele akkor meg elkezd mag fogadkozni és te maradsz mellette. Egy kis ideig javul a helyzet és ismét ide fogtok visszatérni.

Gondold csak át. Szeretnéd te ezt még? Szerintem nem, nincs ember aki ilyen kapcsolatra vágyik, vagyis van az olyanok mint a mostani élősködöd(szándékosan nem párt írtam).

2014. febr. 8. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!