Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom lehet hogy b. zi?
5 Éve élünk együtt.A barátomnak van egy jó haverja vele van sűlve főve mindennap.
Minden pénteken meg egyéb napokon át jőn játszani Xboxon Olyan jól érzik magukat együtt,rőhőgnek meg minden,engem csak az zavar,hogy velem sosem ilyen boldog.. sosem láttam őt így csak akkor amikor a haverjával van. Neki mindig rendel pizzát. Ha én kérnék le orditaná a fejemet. Rá kőlt rendesen,de tőlem sajnál még 50 ft-is.. már nagyon zavar.. velem mindennap veszekszik.de ezzel a sráccal nagyon boldog,velem nem tud igy röhögni,amikor itt van a haverja,én számukra meghaltam,szólok hozzajuk ,de meg sem hallják.Ma is elküldze öcsémet aki 7 éves. Mert h itt van a haverja.Öcsémet otthonról ki zárták és a hidegbe lehettünk 4 órát. Már idegesit szerintetek?
Igen,már idegesít..xd
Amúgy dobd ki,nem szeret téged,nem értem miért vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!