Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom lehet hogy b. zi?

Figyelt kérdés

5 Éve élünk együtt.A barátomnak van egy jó haverja vele van sűlve főve mindennap.

Minden pénteken meg egyéb napokon át jőn játszani Xboxon Olyan jól érzik magukat együtt,rőhőgnek meg minden,engem csak az zavar,hogy velem sosem ilyen boldog.. sosem láttam őt így csak akkor amikor a haverjával van. Neki mindig rendel pizzát. Ha én kérnék le orditaná a fejemet. Rá kőlt rendesen,de tőlem sajnál még 50 ft-is.. már nagyon zavar.. velem mindennap veszekszik.de ezzel a sráccal nagyon boldog,velem nem tud igy röhögni,amikor itt van a haverja,én számukra meghaltam,szólok hozzajuk ,de meg sem hallják.Ma is elküldze öcsémet aki 7 éves. Mert h itt van a haverja.Öcsémet otthonról ki zárták és a hidegbe lehettünk 4 órát. Már idegesit szerintetek?

#Idegsit
2014. febr. 7. 22:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Igen,már idegesít..xd

Amúgy dobd ki,nem szeret téged,nem értem miért vagy vele?

2014. febr. 7. 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de kicsit azért vess magadra, hogy még mindig együtt vagy egy ilyen balfékkel.
 3/13 anonim ***** válasza:
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen meleg csak szimplán egy k.csög.... Mondd neki, hogy vállasszon te vagy a haverja.
2014. febr. 7. 22:19
 5/13 anonim válasza:
ha ti nem tudtok felhőtlenül boldogok lenni ott már valami baj van..... meg ez a kizárásos sztori a végén...szerintem beszéld meg ezt vele
2014. febr. 7. 22:20
 6/13 anonim ***** válasza:
hát szerintem már idegesít
2014. febr. 7. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
És mint igazi tipikus nő most te meg fogod és elintézed hogy a barátod ne barátkozzon a haverjával. ügye? Mert mindennyik mocskos nő ezt csinálja hogy féltékenykedik és addig kavarja a sz*rt és elintetik hogy többet ne legyenek cimborák. Ezt akarod te is csinálni? " barát jól érzi magát miért lenne b*zi? mert veled nem érzi jól magát? azért nem b*zi csak van egy jó barátja!
2014. febr. 7. 22:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet biszex... De egyébként is, nem az a baj. Jobban törődhetne veled.
2014. febr. 7. 22:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Istenem hányszor teszed fel ezt a kérdést????
2014. febr. 7. 22:23
 10/13 anonim ***** válasza:
na, a másik kérdésed fényében rakd ki.
2014. febr. 7. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!