Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem fogadja el a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadja el a párom a családomat?

Figyelt kérdés

Alapvetően a szemtől szemben normálisan viselkedik velük. De amint közös programot szervezünk, mindig kivonja magát alóla, és azt is nehezményezi, ha én velük megyek. Viszont ő nem jön velem sehova, igazi otthon ülős típus. Mindig minden programot értelmetlennek tart, legyen az kirándulás vagy egy koncert.

Olyan érzésem van, mintha lenézné őket. Nem találja meg velük a közös hangot. Ő értelmiségi családból származik elég merev szülőkkel, nálunk mindenki nagyon laza. Ha pl. anyukámmal elmegyek valahova, van, hogy egy napig nem szól hozzám, vagy cseszeget. Szerinte nem normális, hogy néha még szórakozni (koncertre) is együtt járunk. Azt mondja, a társaság ahova járunk az ő társadalmi szintjén aluli.

Nem tudom mit tehetnék! Nehezíti a dolgot, hogy ha rajta múlna a kapcsolatunk csak az otthon ülésről szólna, mert őt semmilyen program nem érdekli, nem lehet elrángatni sehova. Én nem ilyen vagyok!

Mit tennétek a helyemben?

2014. febr. 8. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:

A kérdésedben a válasz

Nem találja meg velük a közös hangot.

Enek nem ahhoz van köze, hogy értelmiségi családból jött, hanem ahhoz, hogy más habitusú, más stílusú emberek nevelték.

Hosszabb távon el kellene fondolkodnod azon, hogy működni fog-e így a kacsolatotok, mert szerintem nem fog.

Nem a családodhoz való viszonyulása miatt,hanem mert ketőtök közt is nagy a szakadék, másra van igényetek.

Ezek a dolgok idővel még jobban ki fognak éleződni, nagyn sok konfliktusotok lesz még ebből.

Tehát el kell döntened, hgy ezt tudod tolerálni, vagy sem, mert ő nem fog megváltozni, hiszen ezt a példát hozta otthonról.

Amúgy teljesen normális, hogy van ahol jóban van a gyerek a szülővel, mi is gyakran megyünk közös programra velük, akár nyaralni is, mert jól érezzük magunkat együtt, pedig nekem márféjem is van, ő pedig partner a közös programokban..

2014. febr. 8. 09:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Irigyellek azért, mert neked partner ebben a férjed. Én is jobban szeretnék olyan párt, aki megtalálja velük a közös hangot. De már évek óta együtt vagyunk, és más problémán nem nagyon van a kapcsolatban. De ahogy ő sem, én sem fogok megváltozni. Nehéz helyzet ez, mert amúgy jól megértjük egymást és nem szeretném ha ez állna közénk. Viszont azt is érzem, hogy ez egy olyan probléma, ami soha nem fog megoldódni, mert én nem tudok ellene mit tenni.
2014. febr. 8. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy ez majd amikor odáig eljutttatok, hogy saját gyerekeitek lesznek nagyon ki fog bukni...

Erre rámehet a kapcsolat..

2014. febr. 8. 09:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha érzelmi alapon nem megy, próbáld meg a mocskos üzleti oldalt.

Gondolom a számára is vannak emberek, akik fontosak. És ő is találkozik néha velük. Ha nem, akkor marad a kapcsolatotok ténye. Ülj le vele, közöld, hogy neked havi N alkalommal igényed van a családod közelségére. Évente két-három alkalommal vele együtt szeretnél menni. Ez vagy te, ebbe a személyiségbe szeretett bele, a családodnak köszönheti, hogy olyan ember lettél, amilyen vagy. Tisztelje meg őket annyival, hogy ha kell, fogát összeszorítva elviseli azt a pár alkalmat. Te pedig gondolkodj el azon, hogy mennyire tudod minimalizálni a családi napokat. Segíts neki annyival, hogy ne heti rendszerességgel kerüljön szembe ezzel a problémával.

Ha sikerül megegyezni egy "menetrendben", ő is kicsit nyugodtabb lesz, mert tud tervezni, alkalmazkodni egy problémához. Talán idővel még kicsit fel is enged, de abban igaza van egy előttem válaszolónak, hogy gyökeresen nem fog változni a helyzet.

2014. febr. 8. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!