Miért nem fogadja el a családomat?
A férjemmel főként emiatt ment tönkre a házasságunk. Nem akarja a családomat, akiket én imádok, pedig évekig a szüleimnél laktunk, míg fősulira jártam, majd utána költöztünk össze és összeházasodtunk, van egy másfél éves kicsikénk.
A családom szeretem nagyon és ők szeretnék a párom, de utálatos elutasító, sokszor még köszönni se köszön a tesóimnak, ha találkoznak kb havonta egyszer. Ez nekem rossz és fáj, mert én ragaszkodom hozzájuk. Mindig ezen ment a vita, hogy minek akarok menni hozzájuk, minek jönnek, minek telefonálnak, holott alig láttam őket, volt hogy hónapokig nem, főleg terhesen, mert akkor nem tudtam csak úgy menni hozzájuk és a szüleimhez.
Neki az lenne a jó ha nem kellene velük találkoznia, de ez lehetetlen, és a kicsikénket is sajnálja tőlük. Ha végre láthatják a kicsit egyből utálatos és elviszi előlük, hogy nehogy velük lehessen, pedig a kicsi imádja őket még így is, hogy havonta találkoznak csak. A húgomért rajong!
Sok hibája van a férjemnek, de kinek nincs! Viszont ez az egyetlen amit én nem tudok elfogadni! Most is szeretnék elmenni a tesóimhoz, mert tőlünk 300 km-re laknak és hiányoznak és még nem is láttam az új házukat, utoljára decemberben voltam a babával, a férjem nem jött akkor sem. Most is el szeretnék menni, mert ők a testvéreim! És várnak és szeretnék, ha látnám azt hogyan élnek és láthatnák a kis törpét is....
A férjem csak utálkozik, mindig csúnyán beszél róluk, pedig nagyon jók! Semmi rosszat nem lehet rájuk mondani!
Ebben nagyon különbözünk, mert ezt tényleg nem tudom engedni és nem is akarom, mert eltávolodnék tőlük megint, mint régebben, teljesen elhatárol tőlük! Észre sem vettem, de volt hogy fél évig nem is beszéltünk egymással a tesóimmal!
Mit gondoltok? Tényleg nekem van hülye felfogásom? Mert ő ezt mondja mindenre, amiben különböző nézeteket vallunk.
abszolút megértelek!a férjed családjához gyakrabban jártok??ök tökéletesek neki?
ha a férjed szeret,örülnie kéne neki,hogy ennyire szeret a családod,nem pedig utálkoznia!ha te szeretnél,akkor menj hozzájuk,bármit is mond a férjed!hiszen a testvéreid!engem sose tudna,és nem is akarna ilyen helyzetbe hozni a férjem,mert ö huzná a rövidebbet!állj a sarkadra,mond el a véleményed,és ha nem teccik neki akkor igy járt!
A sarkamra állok, mert nem hagyom magam, de sajnos nem mindig. Az ő családját is elutasítaná, ő ezt mondja csak ők nem foglalkoznak vele, mert szinte napi szinten kölcsönösen mozognak egymásnál. Ami nem is baj, hisz közel lakunk hozzájuk. Már lassan 1 éve külön élünk, de ő a látszat kapcsolatot tartja és állítja, hogy szeret és minden más lesz, csak egy darabig. Mert mikor hazajönnek ugyanolyan elviselhetetlen és nem is szól hozzájuk, tehát változás nuku.
Nem tudom miért ilyen, ha mellette maradok, már szerintem mindenkit elüldözött volna magunk mellől. Most azt akarja kezdjük újra, viszont én így nem fogom!! Igenis annyi intelligenciája van mindenkinek, hogy elfogadja az embereket, főleg, ha a családja! Őt is elfogadják ilyennek, holott bunkó és meg sem érdemli!
Azt hiszem jól döntöttem, mikor elhagytam, csak a kicsit sajnálom, mert nagyon ragaszkodik! A férjem is néha, mert, ha igazán szeretne, akkor nem lennének ilyen problémák!
Köszönöm, hogy igazoltatok, hogy nem én vagyok a ferde.
El fogok menni! Nem foglalkozok vele, máskor se tettem. Nekem is jót tesz a környezetváltozás! :)
Én sokszor napokra elmegyek a szüleimhez,és ott is alszok a gyerekekkel.Addig tehetem meg amíg gyesen vagyok és ráérek.
A férjem pedig örül neki,hogy jól érezzük magunkat a gyerekekkel.Ő is jön ha van ideje és kedve.Ha nincs akkor nem jön.Nálunk semmi sem kötelező,és semmi nem is tiltunk egymásnak.Ki a Te férjed,hogy korlátoz téged a szabadságodban?Mit képzel?Ne hagyd,hogy elszakítson a családodtól.Miért ennyire rosszindulatú?Neki biztos nincs ilyen össze tartó családja mint neked,és erre irigy,hogy szeretitek egymást.Állj a sarkadra,ha nem változtat a viselkedésén akkor lépj valamit.Ijeszd meg,menj haza 1 hétre a szüleidhez,hogy ha választásra kényszerít akkor őket választod.Csak észbe kap.
Az nem lehet, hogy a sajátjából van elege, ha azok mindennap odamásznak, és kivetíti a tiedre is? Vagy azt hiszi amit ő érez azt érzi más is? gondolok itt arra, hogy ha ő nem szereti a sajátját akkor senki nem szereti a sajátját.
Írásodban ez a sok hibája van, ez nekem nagyon gyanús, hogy valami aberráltról van szó, csak elfogadtad a hülyeségeit.
De, ez csak az én tippem.
Ha valaki SZERET valakit, akkor azt nem korlátozza olyanban ami fontos a másiknak. Ha SZERET akkor nem akar rosszat és fájdalmat neki.
Szerintem nem szeret, csak szüksége van rád, és ez a 2 dolog nem ugyanaz.
Szerintem ha a ferjed igazan ugy szive melyebol szeretne akkor megertene es elfogadna h neked a csalad az fontos es nem akarna elvalasztani toluk. amugyis milyen viselkedes ez? az h neki nem fontos az nem jelenti azt h neked sem kell h fontosnak legyen. szerintem menj el a csaladodhoz egy hetre kapcsolodj ki es ne torodj a ferjeddel h nem tetszik neki. Szabad ember vagy, nem korlatozhat es foleg nem ilyenben.
en ugy orulnek ha nekem ilyen osszetarto csaladom lenne es tesom ilyen lenne. mit nem megadnek ezert, de sajnos az en csaladom olyan zuros es problemas. probalom a dolgokat helyrehozni, de sajnos nalunk lehetetlen. a parom pl nem szereti tesomat es a nejet mert olyanok amilyenek de sosem korlatoz h ne talalkozzak vagy segitsek nekik. csak velemenyt mond h tul sok amit segitek de sosem mondta h nem tehetem meg. o engem szeret es nem a csaladomat nezi h milyen. elfogadja. szerintem ez a normalis, nem az amit a ferjed csinal.
ha 1 éve külön éltek, akkor mi köze van hozzá, hogy te mikor hova mész? monnd meg neki, hogy ekkor megyek, ekkor jövök, és kész.
Én is járok anyukámékhoz, igaz nem szoktunk ott maradni, mert 5 percre lakik tőlünk, de anyósomék a következő faluban, és van, hogy napokat ottt vagyunk.
Nekem olyan BeleszVrós a férjem, szóval éjjel dolgozik, nappal alszik, nem igazán jár sehova, nagy ritkán, amikor pihenős.De már így szoktuk meg.
Van, hogy reggel bejelentem neki, hogy majd 2-3 nap múlva jövünk, és csak annyit mondd jól van.
A gyerekeket sem tiltotta soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!