Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány mást választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány mást választ helyettem, érdemes azon gondolkodnom, hogy miért?

Figyelt kérdés

Nem is maga a visszautasítás ténye zavar. Ilyenkor mindig elkezdek agyalni azon, hogy a másik mitől volt jobb, mint én. Nem kell durva különbségekre gondolni, nem arról van szó, hogy 50 kilóval több lennék, vagy ilyesmi. De valamiért még is jobb volt. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy van az összes többi lány is őt választaná e helyettem ? Ha valaki jobb nálam egy adott lánynál, jó a eséllyel a többinél is ő lenne az, akit kiválasztanak ?

Nagyon a fejembe fészkelte magát ez a gondolat, és azon agyalok folyamatosan, hogy mi a hibám.

2014. febr. 8. 01:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rosszul közelíted meg a dolgot, kérdező. Nem jobb tőled, csak más. Az pedig, hogy mindenki a másikat választaná, óriási baromság, már ne haragudj. A csaj őt választotta, egy másik csaj meg téged választana, ilyen egyszerű. Ne agyalj az okokon, mert becsavarodsz.
2014. febr. 10. 10:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Túl sokat foglalkozol a miértekkel, ahelyett hogy élnél :) :) :) Nem baj az , ha nem tudod mindenre a választ. A fejébe senkinek nem láthatsz, nehogy mások helyett gondolkodj már !
2014. febr. 10. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:
én is ezen agyaltam, de már belecsavarodtam. Kb fél évnél járok és még mindig ezek a miértek keringenek a fejemben. :/ 17/f
2014. febr. 19. 13:18
 14/14 kolosszus22 ***** válasza:

Nem mindenki, az emberek nem egyformák, nem egyforma az értékrendjük, mentalitásuk, személyiségük. Ami az egyik embernek vonzó valakiben, az egy másiknak jellegtelen, sőt taszítós is lehet. Egyszóval más lány meg téged választana, szimplán rossz nőnél próbálkoztál.

27F

2014. ápr. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!