Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány mást választ helyettem, érdemes azon gondolkodnom, hogy miért?
Nem is maga a visszautasítás ténye zavar. Ilyenkor mindig elkezdek agyalni azon, hogy a másik mitől volt jobb, mint én. Nem kell durva különbségekre gondolni, nem arról van szó, hogy 50 kilóval több lennék, vagy ilyesmi. De valamiért még is jobb volt. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy van az összes többi lány is őt választaná e helyettem ? Ha valaki jobb nálam egy adott lánynál, jó a eséllyel a többinél is ő lenne az, akit kiválasztanak ?
Nagyon a fejembe fészkelte magát ez a gondolat, és azon agyalok folyamatosan, hogy mi a hibám.
nah azért ne degradáljuk már le magunkat kiválasztottként, a lányoknak is legyen már megtiszteltetés hogy kezdeményeznek nekik
amúgy nem biztos hogy a többiek is őt választanák, de ha gyakran előfordul ez akkor valami hiányzik belőled amire a nők nagy általánosságban buknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!