Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira vonzódom hozzá, félek, hogy a férjem észreveszi. Mit tehetnék?
Szóval szerintetek ha egy kapcsolat boldog és egészséges, akkor kizárt a vonzalom egy harmadik iránt?
Vagy fordítva: ha vonzódom valakihez, akkor biztos hogy halálra van ítélve a házasságom?
"Miért, te nem neveznéd jó embernek a párodat? Egy rossz emberrel vagy együtt...ugyan már.."
Azon ironizalunk, hogy ilyen semlegesen fogalmaztal! Nem a jo/rossz dichotomian :)
Szóval szerintetek ha egy kapcsolat boldog és egészséges, akkor kizárt a vonzalom egy harmadik iránt?
nem
Vagy fordítva: ha vonzódom valakihez, akkor biztos hogy halálra van ítélve a házasságom?
nem
amikor valaki ennyi időt van otthon,gyerek meg minden,ilyenkor ne vedd komolyan az érzéseidet.
el vagy idegenedve,el vagy szigetelve,ezért egy idegen bókjai az egyszerű,megszokott és üres kis világodban persze,hogy felkorbácsolják az érzéseidet.
majd ha visszatérsz a normál életbe az emberek közé a munkédhoz,nevetni fogsz ezen az egészen.
Szerintem természetes a vonzalom,de ha te magad is keresed a harmadikkal való véletlen találkozásokat, apróbb szemezéseket, akkor magadra vess!
Én nem venném komolyan ezt a kis fellángolást...
Ejj, kérdező, mi lett végül?
Pár éve vagyok/voltam én is ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!