Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira vonzódom hozzá, félek, hogy a férjem észreveszi. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A férjem egyik legjobb barátjáról van szó. Nekünk a férjemmel van egy 1 éves kisfiunk, és imádom a családomat. A férjem jó ember, szeretem, minden téren (érzelmileg, testileg) megkapok tőle mindent, mégis ezek az érzések támadtak bennem. Tudom, hogy soha az életben nem fogom megcsalni a férjem, hiszen imádom, de olyan szinten vonz a barátja, hogy őrület, és szörnyen érzem magam emiatt. Mit tehetnék? Olyan sz4r alaknak érzem magam...
2014. febr. 8. 00:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Szóval szerintetek ha egy kapcsolat boldog és egészséges, akkor kizárt a vonzalom egy harmadik iránt?

Vagy fordítva: ha vonzódom valakihez, akkor biztos hogy halálra van ítélve a házasságom?

2014. febr. 8. 01:02
 12/18 anonim ***** válasza:

"Miért, te nem neveznéd jó embernek a párodat? Egy rossz emberrel vagy együtt...ugyan már.."

Azon ironizalunk, hogy ilyen semlegesen fogalmaztal! Nem a jo/rossz dichotomian :)

2014. febr. 8. 01:02
 13/18 anonim ***** válasza:

Szóval szerintetek ha egy kapcsolat boldog és egészséges, akkor kizárt a vonzalom egy harmadik iránt?

nem

Vagy fordítva: ha vonzódom valakihez, akkor biztos hogy halálra van ítélve a házasságom?

nem

2014. febr. 8. 01:03
 14/18 anonim ***** válasza:

amikor valaki ennyi időt van otthon,gyerek meg minden,ilyenkor ne vedd komolyan az érzéseidet.

el vagy idegenedve,el vagy szigetelve,ezért egy idegen bókjai az egyszerű,megszokott és üres kis világodban persze,hogy felkorbácsolják az érzéseidet.

majd ha visszatérsz a normál életbe az emberek közé a munkédhoz,nevetni fogsz ezen az egészen.

2014. febr. 8. 01:03
 15/18 anonim ***** válasza:
monogámia,szerelem ezek nagy szavak és érdekes gondolatokat ébresztenek.Én sokáig szentül hittem hogy senki más nem érez rajtam kívül a világon.Aztán 15-17 körül rájöttem egy nagy dologra.
2014. febr. 8. 01:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem természetes a vonzalom,de ha te magad is keresed a harmadikkal való véletlen találkozásokat, apróbb szemezéseket, akkor magadra vess!

Én nem venném komolyan ezt a kis fellángolást...

2014. febr. 8. 02:03
 17/18 Turismo ***** válasza:
Én mindenképpen először is magamban tisztáznám a dolgokat, hogy nem lehet, mert családom van és mellettük kell kitartanom az idők végezetéig, utána meg odamennék a férjemhez és megbeszélném vele ezt a problémát, jobb tudnia róla, mert ha véletlenül a barátja is tényleg többet érez irántad, akkor úgy is addig fog nyomulni, amíg meg nem fektet és utána na az ha kiderül.. Vége lesz a jó életednek!! Szóval tessék magadon uralkodni egyébként nem vagy sz... alak, csak tudnod kell egy adott helyzetben, mit kell cselekedni. :)
2014. febr. 8. 07:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Ejj, kérdező, mi lett végül?

Pár éve vagyok/voltam én is ilyenbe.

2022. aug. 19. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!