Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két éve már, hogy szeretem, vajon észreveszi egyáltalán?
Figyelt kérdés
alkalmi kapcsolat ez,mert ugye hivatalos "pàrja" van, DE
engem kihasznàl, talàlkozgatunk,szexelünk, hetek òta.
vajom tudja hogy nekem ez nem csak szexről szòl?
26/L 30/F ...
2013. dec. 12. 22:24
1/7 anonim válasza:
Ha érezteted akkor biztos!
De nincs lelkifurkád?
Remélem pofáraejt rendesen!
2/7 A kérdező kommentje:
nincs lelkifurka,neki sincs ő 3-4eve csalja a feleseget mar mondta
2013. dec. 12. 22:30
3/7 anonim válasza:
Te csak egy rongy vagy neki (is...), ne áltasd magad! Hiába szereted, nem hiszem hogy Tibi:D (ezt adta be a telefon:DD)
4/7 anonim válasza:
Most meg itt szakadok a röhögéstől:DDD
5/7 anonim válasza:
Köszönöm mindenkinek a figyelmébe ajánlani egy kicsit más szempontból a legjobb az lenne a kérdésem lenne a
6/7 A kérdező kommentje:
mi a poen ezen? menj a kovi kerdesre szorakozni:)
2013. dec. 12. 22:37
7/7 anonim válasza:
Bocsi, de a telefon klavija szokott szavakat megjegyezni és valahogy berakza ezt:D de én hatalmasat szaKadtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!